sürekli tıkanan burunlar ?
çocuklarım 5 ve 2 yaşında geceleri uyurken sürekli burunları tıkanıyor bunun çözümü yok mudur ? doktora gittiğimizde sprey veriyor geçiyor, buhar makinesi aldım okaliptus yağı gibi kokular alıyorum ama sürekli bir tıkanıklık durumu var bildiğiniz bir yöntem var mı acaba ?
doping hafıza ?
doping hafıza hakkında bilgisi olan var mıdır acaba ? malum dersane fiyatları aldı başını gitti, kpss için alınsa faydası olur mu acaba ?
yeni doğan topuk kanı ?
sağlık ocağında alınan topuk kanından down sendromu belli olur mu acaba ?
ses sistemi hakkında?
iyi günler arkadaşlar şuan için aracıma yeni bir set topluyorum ufak yollu öyle ahım şahım birşey değil ama aklıma takılan bir kaç mesele var,
1 takım oval mitrange (boschmann)
1 takım 16 cm mitrange(boschmann),
Soundmax SX-2500.4 3000 W 4 Kanallı amfi,
sunny 1000 w 350 rms 30 cm bass
şimdi bu sete dome tweeter almam gerek mi sizce.? (TİZ SES SEVMİYORUM BU ARADA)
mono amfi almadan bunları soundmax amfi ile besleyebilirmiyiz ?
savaş mı çıkıyor yoksa.?
PTT de çalışan arkadaş bu hafta sürekli sefer görev emri geldiğini söylüyor, hayırlısı bakalım...
Alex'in Fenerbahçe'ye teknik direktör olması...
Alex'in ilerleyen zamanlarda Fenerbahçe'nin efsanesi olarak teknik direktör koltuğuna getirilmesi bence yanlış bir karar olacaktır, neden diyecekseniz adam Fenerbahçe'nin efsanesi olarak ayrıldı, eş kaza teknik direktörlük görevinde başarısız olursa eğer taraftarın çoğunun saygısını yitirebilir, bana kalırsa bu göreve gelmemesi çok daha mantıklı bir karar olur.
sound bar mı ? 5 + 1 mi ?
iyi günler bu ikisi arasında kaldım odada güzel bir ses olsun istiyorum acaba hangisi daha çok işimi görür sound bar küçük güzel duruyor ama ses kalitesi nasıldır, ikisinin arasında ciddi farklar var mı sizce
Yeni ev yaptırmak
iyi günler aramızda inşaat ustası veya sıva ustası varsa bir sorum olacaktı, durumlardan dolayı ev alamıyoruz çok pahalı bende ailemin evinin üzerine ev yaptırmaya karar verdim, ama maliyeti konusunda baya bilgi kirliliği var her kafadan bir ses çıkıyor, evin dış inşaatı bittikten sonra ince sıvasının maliyeti ne kadar tutar acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
laguna (1996-2000) Renault motorlu olan 2.0
Mondeo(1997-2000)
Vectra (1997-1999) 2.0 cdx tercihim
bu 3 araçtan arıyorum 35 bin limitim var
laguna almayı düşünüyorum ancak bunun iki tür motor seçeneği varmış hangisi daha sağlıklı olur tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Meslek: Zabıt Katibi
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 677
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 30.628 (Bu ay: 667)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 367 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic