Köpek bacağımı dişledi
Bi dükkana ait sözde evcil bir köpek sırf onunden geçtim diye koşup bacağımı dişledi. Dişleri ete geçmedi kanama yok sıyırdı sadece. Durup bi yerde bakacak fırsatım olmadı henüz, kolonyayı elime döküp pantolondan içeri sokup sürdüm sadece. Biraz sızlıyor. Sıkıntı olur mu tahminen?
Diş sorunu
Merhaba, yazı biraz uzun olacak ama anlatmam gerekiyor;
Şubat ayında genel dişe randevu aldım, gittim, doktor röntgen çektirdi ve iki dişimin kötü halde olduğunu söyledi. Dolgularım 10 yıllık falan. Ağrıyan dişim bahsettiği bu iki dişten ayrı kırık bir diş. Hiç bir işlem yapmadı ve Endodonti bölümüne yönlendirmek üzere sistemden randevuyu açtı. 2 hafta boyunca uğraşıp zar zor randevu aldım. Endodonti doktoru da genel dişteki doktora (haklı olarak) sitem etti. Çekilmesi gerektiğini söylediği dişlerin bence o derece kötü değiller. Kanal tedavisi yapılmış zaten onlara ve o derece çürük olsalar koparlardı falan dedi. Ağrıyan dişime dolgu yaptı. Kanal tedavisi yaptı mı bilmiyorum açıkçası işlem kısa sürdü ama. Diğer kırık dişlerim için dolgu yapacak mısınız diye sorduğumda da genel dişe gitmen gerekiyor. Böyle basitçe dolgu işlemleri için bize niye yönlendiriyorlar falan diye kızdı o doktorlara. Ki haklı bence. Genel dişteki doktor bi dolgu veya kanal tedavisi yapamayacaksa neden var. Başından sağmak için git çektir dedi bir nevi. Şimdi ben ne yapayım? Genel dişteki aynı doktora gidip durumu anlatıp dişlerimle ilgilenmesini isteyeyim. Yoksa ağız ve diş cerrahisine gidip çeklimesi mi gerekiyor diye mi sorayım, yoksa başka bir genel dişe gidip durumu anlatıp bari siz çözün şunu mu diyeyim? Bugün bu dişime yapılan dolgu amalgam dolgu. Ve ben bunu istemiyordum ama hem ağrıyor diye hem de belli ki uğraştıracak diye bişey demedim bu dolguya.. Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Oto teyibi her kontakta farklı radyo kanalı açıyor
Merhabalar, Kenwood kdc3357u marka/model teyp var, normalde arabayı çalıştırınca aynı radyo kanalından ve usbdeki son kalan şarkıdan başlardı simdi her seferinde farklı şarkıdan/radyo kanalından başlıyor. Aküde veya elektronik aksamında bir problem olduğunu sanmıyorum, acaba ayarları mı bozuldu. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Tv Önerisi Alayım
|
Philips tv kırmızı ışığı belli aralıklarla yanıp sönüyor
|
Multimetrede" -1" "HV" Yazıyor.
|
Youtube-Videolarda Zoom Sorunu
|
Acilen Mersin'de ucuza kalacak yer arıyorum
|
AliExpress siparişim yanlış adrese teslim edilmiş
|
Lütfen bi yardım
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 271
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 7.141 (Bu ay: 172)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar