Herkese merhabalar. Bu 3 model arasında kaldım. q35 ile accentum arasında neredeyse 5 bin TL fark var ve ses kalitesi anlamında bu farka değer mi? Beats studio pro da accentumdan 2 bin TL daha pahalı. Önceliğim ses kalitesi. Bu 3 modelden hangisini önerirsiniz ve kendi aralarındaki fiyat farkına değer mi? Bütçem en fazla 8-10 bin arası. Bütçemi biraz daha zorlayıp Sony wh1000 xm4 ve xm5 modellerini araştırdım ama onlarında ses kalitesinin ankerden daha iyi olmadığını asıl olayının gürültü engelleyici olduğunu öğrenince onlardan da vazgeçtim. Kulaküstü ve kablosuz modellerden ses kalitesi iyi başka model varsa onlara da açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
Herkese merhabalar öncelikle inşallah konuyu doğru yere açmışımdır. Diğer konulara bakınca aklımdaki soruyu buraya sorabileceğimi düşündüm. Araştırdım ama cevabını bulamadım. Mesela geçenlerde ChatGPT 3'ün eğitimi için veri merkezini soğutma amacıyla 700 bin litre su harcandığından bahseden bir haber okumuştum. Google'ninde soğutma için 3 milyar litre civarı su harcadığından bahsediliyordu. Bunun gibi bir çok alanda da yine su soğutma sistemleri kullanılıyor. Bu tarz soğutma sistemlerinde yanlış bilmiyorsam buharlaşmalar oluyor. Acaba bu ve buna benzer durumlarda buharlaşan suyun ne kadarı yeryüzüne su olarak geri döner? Bunu sorma amacım acaba bu tarz şeyler su israfına yol açar mı? Biraz saçma bir soru sormuşum gibi hissediyorum ama gerçekten bilgimin olmadığı bir konu. Yada bu konuya bu açıdan bakabilir miyiz onu da bilmiyorum. Cevaplarsanız sevinirim.
Android için çeviri tavsiyesi
|
YouTube yorum çevirme özelliği sorunu
|
Askerlik tecil durumu
|
Axen tv telefona bağlanmama sorunu
|
jbl T500 KABLOLU modeli nasıl?
Merhabalar bu kulaklık hakkında doğru düzgün bilgi bulamadım forumlarda vs acaba bilgisi olanlar var mı yada uzun zamandır kullanıp memnun olan var mı? Genelde hepsiburada gibi yerlerden alanlar kısa süreli kullanımdan sonra yorum yaptıkları için uzun vadede nasıldır pek bir bilgi bulamadım. Uzun süreden kastım bir sene civarı. Beni bir sene idare etmesi yeterli. bt modelini düşünmüyorum. Daha doğrusu bluetooth kulaklık düşünmüyorum. Bu kulaklığın ses kalitesi nasıldır acaba?
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 118
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.593 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 199 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol