Ps5 ethernet wifi bozuk
Sanırım aldığım ps5 in etherneti bozuk. İnternet hızını 100 mbps çıkardım modemi sıfır aldım ama yinede fc24 online sezonda takılmalar oluyor. Manuel ip dns verdim kablo ile bağladım yine aynı.
Hız ölçümü yapıyorum bazen 25mbps upload 5
Bazen 5mbps download oluyor çok değişken
Başına gelen var mı? Çok sıkıldım
Fc24 kasma sorunu
Ne yaptıysam fc24 de kasma sorunu arada bi oluyor ve yukarıdaki hat işareti oklar çıkıyor. Sizde nasıl durum
Ps5 i kıracağım
Arkadaşlar ps5 aldım 100mbps internet kullanıyorum. Wifi bağlantısı da yaptım kablolu da bağladım ps5 hızı 1-2 mbps i geçmiyor. Cihaz mı arızalı 2 ay oldu alalı.
Manulel Ip dns versim aynı
İnstagram gönderiler yok
samsung telefonum var uygulama da güncel telefon da fakat instagramı açtığımda ana sayfa da arkadaşlarımın gönderilerini göstermiyor. Sadece hep aynı kişininki çıkıyor ve aşağı indiğimde hepsini gördün yazıyor altında ise saçma sapan öneri sayfaları çıkıyor. Ne yaptıysam olmadı sildim yükledim vs vs. Kimsenin paylaşımını göremiyorum. Ne yapmalıyım. Birsürü arkadaşım var kimsenin gönderisi çıkmıyor ana ekranda
Öneriniz? S5 max mı daha iyisi mi?
Arkadaşlar roborock s5 max almak istiyorum ama bu ürün model olarak eski ama özellik olarak çok iyi sanırım. Şuan 3700 lira. Bu fiyatlara daha iyisi alınırmı mesela 4 bine felan. Yoksa bu iyi mi
s5 max baya özellikli gibi
tşkler
S20fe mi s10 plus mı
Arkadaşlar eşime telefon almak istiyorum fakat ikisi arasında kararsızım. Arasında 1000 lira fark var. Sizce hangisi alınır. Kamera portre modu vs ikisinde de varmı bilmiyorum. Sizce hangisi iyidir.
teşekkürler
flash diske win10 kurma
|
Psn yardım
|
2 kişilik
|
47lm660s panel
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 222
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 7.980 (Bu ay: 164)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar