Babama uygun cep telefonu arıyorum
Arkadaşlar mrb. Babama uygun cep telefonu arıyorum. 10-15 arası fiyatta. Kamerası iyi olsun, rami iyi olsun. Ne önerirsiniz? Redmi, Xiaomi, Samsung ne önerirsiniz?
Babama uygun cep telefonu arıyorum
Arkadaşlar mrb. Babama uygun cep telefonu arıyorum. 10-15 arası fiyatta. Kamerası iyi olsun, rami iyi olsun. Ne önerirsiniz?
4000 TL Civarı İkinci el Ekran kartı arıyorum
Mrb arkadaşlar. Sistemim h310 m anakart, i5 8400 işlemci, 500 watt güç kaynağı. Şu an RX 570 4gb ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartımı yenilemek istiyorum. 4000 TL civarı sistemime uyumlu en verimli olabilecek ekran kartını arıyorum. İkinci el alacağım kartı. Yardımcı olurmusunuz? 1080 Tİ hakkıında ne dersiniz?
4000 bitçe ikinci el fiyat performans kart arıyorum
Merhaba arkadaşlar. 4000 TL civarı bütçe ile ikinci el ekran kartı arıyorum. AMD , NVidia ne tavsiye edersiniz? Ben 1080 Ti almayı düşünüyorum. Sizin tavsiyeniz ne olur? Anakart h310 m sv2, işlemci i5 8400. Power 500 watt. Bir sıkıntı yaratırmı? Birde nereden ikinci el alabilirim bu kartları? Onuda yazarsanız çok sevinirim...
Haylou LS01 kordonu
Arkadaşlar haylou ls01 saatimin kordonu yırtıldı. Yeni birtane arıyorum ve internette bulamıyorum. Tükenmiş oluyor çoğu hepsiburada,trendyol v.s. Türkiyeden nerden bulabilirim saatin kordonunu? Link atan olursa sevinirim...
gigabyte 970a-ds3p i3 9. nesil işlemci
Arkadaşlar anakartım 970A-DS3P. Ekran kartım AMD Radeon RX570. İşlemcim AMD FX 63.00 Six Core. Bazı oyunları düzgün oynayamıyorum. Sadece işlemciyi değiştirmek istiyorum. Bazı arkadaşlar önerdi forumdan. İşlemci i3 9. nesil alsam sadece işlemciyi değiştirsem oyunları düzgün oynayabilir miyim? Bide anakartım bu işlemciyi desteklermi?
Gigabyte 970A-DS3P
Arkadaşlar anakartım 970A-DS3P. Ekran kartım AMD Radeon RX570. İşlemcim AMD FX 63.00 Six Core. Bazı oyunları düzgün oynayamıyorum. Sadece işlemciyi değiştirmek istiyorum. Bazı arkadaşlar önerdi forumdan. İşlemci i3 9. nesil alsam sadece işlemciyi değiştirsem oyunları düzgün oynayabilir miyim? Bide anakartım bu işlemciyi desteklermi?
İşlemci ve anakart
Arkadaşlar benim ekran kartım radeon rx 570. İşlemci ve anakart eski. Bazı oyunları kaldırmıyor. 1000 TL civarı anakart ve işlemci arıyorum. Ne tavsiye edersiniz?
İşlemci ve anakart
Arkadaşlar benim ekran kartım radeon rx 570. İşlemci ve anakart eski. Bazı oyunları kaldırmıyor. 1000 TL civarı anakart ve işlemci arıyorum. Ne tavsiye edersiniz?
i5 3350P işlemci Foxconn Anakart
Arkadaşlar bi tanıdıktan Foxconn 2 ADA anakart ve i5 3350 P işlemci aldım. Eski anakartım gigabyte 970 A-DS3P. eski işlemcim AMD FX 6300 Six Core Processor. Sadece anakartı ve işlemciyi değiştirdim. 1500 lira ödeyeceğim. Kazık yedim herhalde dost kazığı. Fiyat araştırıyorum doğru düzgün bişey bulamadım. Bu yeni anakart ve işlemci performans olarak nasıldır? Sizce ödemelimiyim parayı?
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 225
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 33.866 (Bu ay: 467)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware