Merhaba...
2 ayrı harici diskim var sürekli kullandıgım, sök tak yaptığım..1 tanesi 1 sene önce başladı, diğeri de yeni başladı..
Usb kablosunu bilgisayarın usb portuna yarım takarsam çalışıyor, yoksa çalışmıyor. Farklı usb kablolar denedim, sonuç aynı.
Bu şekilde kullanabiliyorum ama her seferinde usb nin o çalışan pozisyonunu tutturmam gerekiyor..
Bu konuda bir bilginiz var mı yapılabilecek..
Şimdiden teşekkürler.
Sadece 2400g işlemci ile çalışan MSI MAG B550 TOMAHAWK
Merhaba..
MSI MAG B550 TOMAHAWK anakartım, üzerinde 5600x işlemci var, bir kapandı ve açılmadı, enerji var görüntü yok, farklı işlemciler denedim, 3600, 5600x, 5800x, bu işlemcilerle çalışmıyor, test için kullandıgım 2400g işlemciyle sorunsuz ve bütün diğer donanımlarla çalışıyor.. Denediğim işlemcilerin hepsi başka anakartta çalışıyor sorunsuz. Bu anakartın sorunu nedir, bir çözüm üretebilirmisiniz?
|
Merhaba..
Bayiden Elite Paket Octavia araç için kapora verdim, bu araçta geri görüş kamera yok..
Bayi 2500 tlye takarız, Garantiye dahil olur dedi. Fiyatta sorun yok fakat; sıfır araca montaj işlemi yaptırmak kafamı karıştırıyor..İnternette eski modellerin videolarını gördüm, bir çok yeri söküyorlar kablo montajı için.. Merak ettiğim acaba kablo altyapısı var da, arkadan sadece bagaj açma tutma yerini mi değştirirler.. Yoksa o videolardaki gibi bir sürü yeri sökerlermi?
|
|
Asus Z170 Gaming Pro Anakart Ayda bir pili bitiyor
No:309 da Şoför Sametin Telefonunun melodisini bilen varmı?
|
Access veritabanı 2 gb sınırını nasıl aşarım..
|
Ankara-Çankaya |
Zaris dijitalarts teutara |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.580
İkinci El Bölümü Mesajları: 617
Konularının görüntülenme sayısı: 30.204 (Bu ay: 348)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 97 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket