Kuraklık ve Yaşanabilir Şehir Önerisi
Ben mi çok evhamlıyım bilmiyorum ama kuraklık konusu milletin pek umrunda değil gibi.
Sizce Türkiye'de en az etkilenecek ve yaşamaya uygun şehirler hangileri olacak?
Suriyelilerin dönüşü muhtemelen 2 yıldan uzun sürecek
Kemal Kılıçdaroğlu’nun Dış Politikadan Sorumlu Başdanışmanı CHP’li Ünal Çeviköz:
“Suriyelilerin dönüşü muhtemelen 2 yıldan uzun sürecek. Geri dönüş muhakkak gönüllülük temelli olacak.”
Bonus:
İBB'nin Apolas Lermi'ye Konser Verdirmesi
Ümit Özdağ: İmamoğlu, 19 Mayıs’ta 19 Mayıs Pontus soykırımıdır iftirasını atan adama konser verdiriyor. Allah aşkına zerre kadar milli kimliğin yok mu? Sonra “Atatürk İle konuşmak isterdim” diye reklam ajansı cümlesi ile ortaya çıkıyorsunuz. Atatürk yüzüne bakar mı senin.
CHP'li Karabat: Elektriğe %100 Zam Yolda
Ekrem İmamoğlu'nun otobüsündeki gazeteciler
Bizde devran değişecek, hesaplar sorulacak diye ümitlenelim. Yazık...
Delta Barfiks Barı (60-100cm) - Boyner - 92 TL
Kargo dahil fiyatıdır.
LOL'de Atatürk'e Sövene Dava
Diğer forumda gördüm, helal olsun şikayet edene ve cimere. Umarım gereken cezayı alır. Son zamanlarda oyunlarda anayı bacıyı geçtik, Allah'a ve Atatürk'e sövmek moda haline geldi. Bir ders çıkarılır inşallah.
Alıntı
metni:Merhaba dostlar, Güne oldukça korku dolu bir şekilde başladım. Telefonum çaldı yabancı numara açtım xxx karakolundan arıyorum ***** ile görüşmek istiyorum dedi. Buyrun dedim ama elim ayağım boşaldı korkudan hiç böyle bi durum yasamamistim işlediğim suç falanda yok ama insan ister istemez korkuyor. Her neyse sonra okulumu sordu ekip göndereyim seni alsınlar ifadeni ver diye. Açık liseye geçtiğimi belirttim. O halde yarın sabah ifadeye bekliyoruz savcı beyin talimatı bu yönde dedi. Neden olduğunu sorunca 2021 Şubat ayında lol oyununda birisi Atatürk'e ağır küfür ve hakaret etmişti. Ekran görüntüsü alıp iletmiştim cimere bununla ilgiliymiş. İfademin ardından küfür eden şahıs savcılığa iletilecekmiş. Adalet geç de olsa yerini bulacak sanırım
Finish Quantum Max 3x58 (174 Tablet) - 199 TL
Gazeteci Tuba Emlek'in canlı yayınına katılarak gündemi değerlendiren, gazeteci yazar Yılmaz Özdil, Türkiye'deki Suriyeli problemi için imalı bir çıkışta bulunarak "iktidarı ve iktidara talip olanları bu mesele ilgilendirmiyor diyerek, bu sadece Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın problemi" dedi.
Samsung Odyssey G5 27" QHD 2K 1ms 144Hz VA Monitör - 2374 TL
Ayrıca 75 tl maxipuan var.
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.815
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 85.417 (Bu ay: 597)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.238 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic