A sinifi motor harc ucreti
Merhaba iki tane harc ucreti var. b sinifi ehliyetim var hangi harci hatirmam
lazim bir karisiklik var.
Istanbul kadikoy superonline fiber
Evet arkadaslar kadikoyde kullanip sorun yasayan var mi ? Ya da duzgunse yazabilir misiniz ?
200-10 paketinden almayi dusunuyorum. Ama bir sefer cgnat a dustufgumden dilim yandi. Iptal etmistim yine korkuyorum cunku cgnattan kacis yok gibi.
online oyunlarda youtube 4k da fln sorun oluyor mu?
yoksa turknet 100/8 e gececegim. Arada da 59 tl fark var . Yorumlarinizi bekliyorum ozellikle kadikoy de ikamet edenlwrden. Istanbul ici baska bolgelerde olur. Tesekkurler
Gaming icin En iyi internet
|
Vodafone ping ve baglanti sorunu ! Acil!!!
Ya son iki aydir ne foruma girebiliyorum ne eksiye ne whatsapptan foto atabiliyorum. Ne instagram adam gibi calisiyor!
bu ev internetini evde kullanamayacaksam 100 mbps hiz alip fahis fiyatlar odeyerek hucresele gecip isimi halledeceksem neden bu paralari veriyorum(z) !
oyunlarda ping sorunu yasiyorum
isim geregi evden internet kullanmam gerekiyor suanlik o da yok! Internet sozde var ama anlik hiz dususleri anlik ping yukselmeleri yasiyorum
Altta video paylasacagim whatsapp konusmamin lutfen hucresele gectigimde ve ev internetinde olan duruma bakin bir fotoyu atamayan ev internetim var ! Bu sorun neden kaynaklanjyor olabilir. Ariza kaydi olusturuyoruz modeme reset attiriyorlar zaten her gun 3 defa yapiyorum bu islemi!!
bu sorun modemden mi ? Hattan mi kablodan mi ? Vodafonedan mk kaynakli !?
lutfen cevap verin . En kotu birakicam artik bunlari zaten kontratimda bitti mayis ayinda ! Yasal olarak cayma bedelsizde cikabiliyor muyum ? Tesekkurler
Lastik onerisi
|
Acil yardim!!
|
Ps4 nat type 3 sorunu
|
|
Bosch autocook yemek pisirici
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.791
İkinci El Bölümü Mesajları: 69
Konularının görüntülenme sayısı: 41.914 (Bu ay: 498)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.474 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun