İnstagram üzerinden satış için bireysel şirket?
Herkese merhabalar. İnstagram üzerinden satış yapmak ve kapıda ödeme seçeneğinin olması için sanırım bireysel şirket açmak gerek. Bu iş nasıl oluyor neler gerekiyor, süreç hakkında bilgisi olan paylaşırsa veya güncel bakabileceğim bir kaynak berlirtebilecek olursa çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler
Koltuk Altında Sivilce
Koltuk altında sivilce oluşumunun birçok farklı nedeni bulunur. Bunlardan en sık olanlar, sürtünme, folikülit (kıl kökü iltihabı), köpek memesi hastalığı ve aşırı kilodur. Ancak farklı nedenlerin olması da mümkündür. Lenf nodu büyümeleri, ağrılı, derin şişlik olarak kendini gösterir ve sivilce zannedilebilir. Lenfoma, meme kanseri gibi nedenlerde koltuk altı lenf nodu şişkinliğine neden olabileceğinden geçmeyen durumlarda doktora başvurulmalıdır. Koltuk altı sivilce nedenleri ve tedavisi için aşağıdaki yazıyı okuyabilirsiniz.
Tetradox Hakkında Her Şey
Tetradox, günümüzde özellikle sivilce tedavisi için kullanılan kapsül şeklinde bir ilaçtır. Genelde günde tek doz olarak kullanılır. Nadiren şiddetli aknelerde günde 2 kez kısa süreli olarak kullanılabilir.
İlacın etkili veya etkisiz olduğunu söylemek için 3 ay kullanılması gerekir. 3 ayda bir yarar görülmediğinde fazlasının da kullanımına gerek yoktur. Sivilce kremleri ile birlikte kullanılabilir.
İlaç midede yanma, ağrı, bulantı gibi yan etkilere sebep olabilmektedir. Bu nedenle tok karna alınmalı, bol su ile içilmeli ve 30 dakika boyunca yatar pozisyona geçilmeyip dik bir şekilde durulmalıdır.
Tetradox ve sivilce hakkında ayrıntılı ve doğru bilgilere ulaşmak için tıklayabilirsiniz:
Vücut Kaşıntısı
Vücut kaşıntısının birçok farklı sebebi vardır. Kısa süreli kaşıntılar genelde uyuz, alerji gibi durumlarla ilişkilidir. Uzun süreli yani kronik kaşıntıların ise daha karmaşık ve farklı nedenleri bulunur. Toplumda en sık kronik kaşıntı nedeni vücut kuruluğuna bağlı görülür. Bunun yanında iç hastalıklar, dermatitis herpetiformis gibi kronik kaşıntılı deri hastalıkları kaşıntının diğer sebeplerindendir. Özellikle 3 aydan daha uzun süren kaşıntılarda bir dermatoloji uzmanına muayene olmak gerekir. Daha ayrıntılı bilgi için linke tıklayabilirsiniz.
Gül Hastalığı Nasıl Geçer?
Gül hastalığı, diğer adıyla roza hastalığı birçok insanda görülen ve yaşam kalitesini oldukça düşüren bir hastalıktır. Hastalığın tedavisindeki en önemli nokta güneş ışığı, baharatlı yiyecekler, sıcak içecekler gibi tetikleyici faktörlerden kaçınmaktır. Bunun yanında uygun ürünle cilt temizliği, roza kremleri, ilaçlar ve lazer tedavileri kullanılabilir. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
Zoretanin Nedir? Zoretanin Yan Etkileri Nelerdir?
Zoretanin Nedir? Zoretanin Yan Etkileri Nelerdir? | Cildiye Hekimi
Zoretanin Nedir? Zoretanin Yan Etkileri Nelerdir? | Cildiye Hekimi
Zoretanin, ağır sivilcesi olan hastalarda kullanılan "izotretinoin" etken maddeye sahip ilaçlardan biridir. Bu ilacın muadilleri "roaccutane" ve "aknetrent"tir. Zoretanin kullanımı ortalama 6-9 ay sürmekte ve doktor kontrolü gerekmektedir. Bu süreçte tedavinin devamı ve yan etkilerinden kaçınmak için dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Bu konudaki yazımı doktor kaleminden okumak için linke tıklayabilirsiniz. Sağlıklı günler...
Windows 10 internette yavaslama
Herkese merhabalar. Windows 10 işletim sistemine gecis yaptim. Ancak internet hızında belirgin bir düşüş oldu. Mesela aynı anda telefonda vs internet gayet iyi iken bilgisayarda daha yavaş. Internette hızlandırıcı bazı şeyler yaptım ama yanıt alamadım. Acaba bu sorunu yaşayıp çözen veya çözümü bilen biri yardımcı Olabilir mi? Şimdiden teşekkürler
Merhabalar arkadaşlar. Zoom üzerinden şuana kadar yaptığım tüm konuşmalar karşı tarafa net bir şekilde gidiyordu ama aniden mikrofonla konuşmaya rağmen ses böyle derinden ve robotik bir şekilde gitmeye başladı arada da kesiliyor. Nedeni ne olabilir ne yaptıysam düzeltemedim yardımcı olursanız çok sevinirim
Laptop için kamera
Mehabalar arkadaşlar, benim samsung marka bir laptopum var ama sanırım biraz eski model olduğu için kamerası çok kötü. Şu ana kadar hiç kullanmam gerekmedi ancak bu canlı dersler için açmam gerekiyor. Bunun için bir kamera almayı düşündüm. Kameranın ne mükemmel olması gerekiyor ne de kötü yani görüntümü net göstersin yeter zaten amacımı söyledim. Bunun için hangi tür ne özelliği olan kameraları almam gerekiyor? Uygun fiyata nerden bulabilirim ve aldığımda bilgisayara hemen takıp kullanabilir miyim ek bir şey yapmama gerek var mı? Bir de internetteki kameralar genelde mikrofon özellikli deniyor ancak ben kulaklık ile konuşmak istiyorum, bu özelliğini kendim iptal edebiliyor muyum kameranın? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Ürün satarken ambalajlama
Arkadaşlar merhabalar. Biz annemin yaptığı orgu işlerini satış yapmaya karar verdik. Bu süreç içinde aklıma bir şey takıldı. Ürünleri kargoyla yollarken bir ambalaja veya pakete koymak lazım. Bu işler nasıl oluyor, fiyat olarak uygun paketleme nerden bulunuyor, yapılıyor mu veya? Belki bu işler hakkında fikri olan vardır diye sormak istedim. Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplar için
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 191
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.241 (Bu ay: 179)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar