Merhaba,
Yeni bir çadır ve soba aldım ve ilk defa sobalı bir çadır kullanacağım. Merak ettiğim birşey var.
Bacayı baca deliğinden geçirdikten sonra kenardan boşluk kalıyor. O boşluktan yağmur girecektir elbet. Bununla ilgili aşağıdaki aparatı buldum bunu mu almalıyım yoksa önereceğiniz başka bir çözüm var mıdır?
Birde bu aparatı her defasında sök tak mı yapmalıyım yoksa çadırı bu aparatla beraber katlayabilir miyim. Siz ne kullanıyorsunuz? Yönlendirirseniz sevinirim.
Merhabalar,
4 kişilik çadır aldım ve şişme yatakları koyduktan sonra ortada bayağı bir alan kalıyor. Havalar soğumaya başladığında birkaç tane piknik örtüsü var elimde onları sermek mi daha iyi olur yoksa R2,2 değere sahip decathlon vb markanın yer matı mı daha iyi olur.
Siz ne kullanıyorsanız? Yönlendirirseniz sevinirim.
Merhabalar,
Decathlon Arpenaz 4.1 F/B çadırım var ve kamp yapmaya gittiğimde altına su geçirmez branda seriyorum ki çadır yerdeki tozdan çamurdan korunsun diye ve bir sorunla karşılaşmadım şuana kadar.
Yakında gideceğim kamp yerinde hava yağmurlu görünüyor. Ben çadırın altına bu brandayı yine serersem suyu emmediğinden dolayı ya da suyu kaydırma yapsa bile çadırın altını devamlı ıslak tutar mı ve bu bir sorun olur mu? Yoksa çadırı normal toprak zemine mi kurmalıyım ki suyu emsin ve çadırın altı kuru kalsın.
Bir de yağmur zaten yağıyorsa ve toprak zemin ıslanmış çamur olmuşsa brandayı sermek daha mı mantıklı.
Bilgi verirseniz sevinirim.
Merhabalar,
Aşağıdaki linkteki ürünü 2 hafta önce aldım. Cihazı çok beğendim ve kullanıyorum fakat telefon carplay üzerinden cihaza bağlanınca whatsapp bildirimleri apple watch a gelmiyor. Ya carplay cihazına geliyor ya da carplay e bildirim gönderme dediğimde göndermiyor ama yine de saatime bildirim gelmiyor. SMS ler de aynı şekilde. Telefonu açık bildirim var mı diye uygulama simgelerinden fark etmem gerekiyor.
Bunun bir çözümü var mıdır kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Merhabalar,
iPhone 6s telefonum vardı ve kullanmakta olduğum elektronik baterimin ses çıkışını iRig cihazı ile iPhone telefonuma kulaklık girişinden girerek video kaydı yaptığımda irig cihazından gelen sesi videoya işliyordu.
Yakın zamanda iPhone 13 aldım ve kulaklık girişi yok maalesef. çevirici ile kulaklık girişini lightning girişine çevirip kullansam da yine de video kaydı yaparken dış ortam sesini kaydediyor yani bateriden gelen sesi kaydetmiyor ama telefonda ses kaydediciyi açıp kaydı başlattığımda çevirici ile gelen baterinin sesini kaydediyor. Sadece video kaydederken çalışmıyor.
Harici ses girişi olan 1080p kayıt yapabileceğim orta ölçekli bir cihaz önermeniz mümkün mü ya da daha uyguna halledebileceğim bildiğiniz bir yol var mı?
Bilgi verirseniz sevinirim.
Merhaba,
Kullandığım elektronik baterinin ses çıkışını iRig cihazı ile iphone 6S telefonuma bağlıyorum ve görüntü kaydı yaparken bateriden çıkan sesi de kaydediyor. Fakat kabloyu ve iRig cihazını da değiştirmeme rağmen halen bazen seste cızırtı oluyor, bazen kablo takılı olmasına rağmen hala dış sesi kaydediyor yani bir sürü sorun çıkıyor ve bunu da görüntü kaydı bittikten sonra farkedince fena can sıkıyor.
Ben görüntüyü kaydederken baterinin ses kablosunu da takabileceğim bir cihaz önerirseniz ya da bir akıl verebilirseniz sevinirim. Yapmak istediğim şey bateri çalarken görüntü kaydetmek ama dış sesi değil baterinin çıkışını kameraya bağlamak istiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba,
Roland TD1-DMK model elektronik davulum var. Notebook'umun ses çıkışını davuluma bağlıyorum ve davulun ses çıkışını hoparlörlere verdiğimde notebooktan çaldığım şarkı ile davula vurduğumdaki sesler birleşerek çıkıyor fakat kick sesleri çok az geliyor. Bass ses neredeyse duyulmuyor.
Bu sebeple EQ özellikli bir mixer işimi görür diye tahmin ediyorum fakat hangi marka ya da hangi model üründen almam gerektiğini bilmiyorum. İşin özü 2 giriş 1 çıkış olacak. Bütçem 1000 TL. Önerebileceğiniz bir ürün varsa yazarsanız sevinirim.
Bateri Finger Tekniği Hakkında
Merhaba arkadaşlar,
Yeni yeni finger tekniğine geçiyorum hatta flying finger da deniliyor. Şuan 70-90 bpm arasında çalışıyorum 3 lü vuruşlar yaparak ama her defasında baget öne doğru gidiyor ve 3 ölçü anca çalabiliyorum, baget elimden çıkma noktasına doğru geliyor. baget elimde devamlı dönüyor.
Baş parmağımı sıkınca elim rahat olmuyor, bageti çok itmiş oluyorum rebound alamıyorum. İnternette videolar izliyorum ve görünüşte aynı tutuşu ben yapıyorum ama olmuyor bir türlü. Elimden kaymayı çözersem yavaş yavaş hızlanmaya geçeceğim. Bagetin kaymasını nasıl engelleyebilirim.
Bu işi çözmüş arkadaşların tavsiyesi nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar,
Şöyle bir sorunum var. Ses çok çıkmasın diye elektronik bateri aldım ve hocayla çalışıp öğrenmeye çalışıyorum fakat şuan kick pedal hızlandırma çalışmaları yapıyorum. Geçen alt kat komşuya konuştukta ses geldiğini ama çok dert etmediğini söyledi ama nereye kadar iade edecek beni? Özellikle kick pedalda aşağıya çok ses gidiyor. Bunu nasıl azaltabilirim?
Bir ara strafor koyayım diye düşündüm ama hem ben hem bateri falan strafor ezilecek kırılacak o olmaz. Ses yalıtım halıları satan yerler var özellikle sinemalarda falan kullanılan halılardan satıyorlar ama ne kadar sesi emecek?
Evde elektronik bateri kullanıpta bunu çözebilen var mı bilmiyorum ama nasıl bir yol önerirsiniz?
Amfi Kulaklık Çıkışı Hakkında
|
...And Justice For All |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 118
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 19.987 (Bu ay: 751)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası