Arkadaslar selamlar,
Aracim 2018 Toyota Auris Hybrid. Birkac hafta once sol arka lastige civi battigi icin havasi indi ve ardindan lastigi tamire goturdum. Inik haldeki lastikle 2-3 km yol yapmak durumunda kaldim. Lastigin tamirinin ardindan sol arka tekerden gicirti sesi gelmeye basladi. Ancak bu sesi sadece dusuk hizlarda duyuyorum. Hizlandiktan sonra ses kesiliyor. Geri geri gelirken vs de bu sesi duymuyorum. Sebebi ne olabilir acaba? Fikri olan varsa cok mutlu olurum.
Iyi forumlar
Arkadaslar selamlar, gecen yil yurtdisina, Irlandaya tasindik. Tum esyalarimizi da bizle beraber goturduk. Bilenler vardir, buradaki prizler farkli, bu sebeple bircok elektronik esyamizi cevirici adaptorler ile kullaniyoruz. Aldigim urunlerin linkini asagiya da birakiyorum.
Soyle bir sorunumuz var, camasir ve kurutma makinesi haric tum aletleri sorunsuz kullaniyoruz ancak ozellikle camasir makinesi kullanirken bu ceviriciler eriyor ve bozuluyor. Neden olabilir bir fikriniz var mi? ve cozum onerisini varsa aklinizda, lutfen paylasir misiniz?
Iyi forumler
Arkadaslar selamlar,
Irlandada yasiyorum, bugun 2. el 2018 model Auris Hybrid satin aldim. Aracin direksiyonu biraz yipranmis, dis kisminda renk degisimleri var. Ek olarak, amblemin hemen altinda korna basilan yerde catlama olusmus. Alirken fark ettim ancak hem fiyat iyiydi hem de bunun disinda temiz bir arac oldugu icin cok ustune dusmedim. Bunu nasil tamir edebilirim? Bu hafta araci servise goturup oraya da sokacagim ek olarak.
Simdiden tesekkurler
Arkadaslar selamlar,
Irlandada yasiyorum, bugun 2. el 2018 model Auris Hybrid satin aldim. Aracin direksiyonu biraz yipranmis, dis kisminda renk degisimleri var. Ek olarak, amblemin hemen altinda korna basilan yerde catlama olusmus. Alirken fark ettim ancak hem fiyat iyiydi hem de bunun disinda temiz bir arac oldugu icin cok ustune dusmedim. Bunu nasil tamir edebilirim? Bu hafta araci servise goturup oraya da sokacagim ek olarak.
Simdiden tesekkurler
2018 Toyota Auris Hybrid Alinir Mi?
Arkadaslar selamlar,
Hybrid araclar konusunda soru isaretlerim var. Daha once hic kullanmadim. Dogrudan elektrikli arabaya yonelmek mi daha dogru olur yoksa hybrid arac mi? Hybrid eger dogru bir secimse, basliktaki araci gercekten cok begendim. Bildiginiz kronik bir sorunu var mi? Hybrid araclar icinde dogru bir secenek mi?
Yardimci olursaniz cok sevinirim
2022-2023 Televizyon Tavsiyesi
Dostlar selam,
şu sıralar televizyon almayı düşünüyorum. bütçem 25-30k arası. 55inç LG Oled serisi düşünüyorum ancak Samsung için de tavsiyelere açığım. 55 inç oledler içinde de birçok model var o yüzden biram kafam karıştı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
C#, .NET ve SQL Ödevleriniz Yapılır
Herkese selam,
3.5 yıldır özel bir şirkette software developer olarak çalışıyorum.
- Proje veya ödev için açık şekilde açıklamayı yaparsınız.
- Ücreti konuşuruz.
- Teslim gününü belirtirsiniz
- Projeye başladıktan sonra 2 gün içinde projenin o ana kadarki halini gösteririm.
- Projenin son haline onay verirsiniz.
- Teslimden sonra 1 hafta destek veririm.
Yapmanız gereken tek şey dm atmak.
2 Aylık Arabamı Çarptım
Selam,
2 aylık arabamı, otoparktan çıkarken yanımdaki arabaya çarptım. (araba arkadaşımın.)
Servise mi gitmeliyim, sanayiye mi yoksa autoking vs bir yere mi? Bir de sizce ne kadar masraf çıkar, ikisi de benim kaskomdan karşılanmalı mı yoksa cebimden ödeyip kaskoyu bozmayayım mı? Şimdiden teşekkürler.
Edit: Armut.com üzerinden 2 kaportacıdan teklif aldım. 1200 lira civarında teklifler, birinin yorumları çok iyi. Instagramdan geçmiş işlerine baktım, hepsi çok iyi duruyor ama fiyat biraz çok geldi. 700-800 gibi bir şey çıkar diye düşünmüştüm. İyi bir usta bulup orada yaptıracağım sanırım, kaskoyu karıştırmadan. yorumlarda da bahsedilmiş, ben de birkaç yerden duydum, autokingden memnuniyetsiz ayrılan çok insan olmuş.
Selamlar,
Geçen gün 2021 opel corsa aracımın altını kaldırıma vurdum. (Yola çıkıyordum, sağ ön lastik kaldırımda kalmış, yola inerken tak diye altını vurdum maalesef.)
Üstüne 3-4 gün de kullandım, araç bir hata vermedi. yağ vs de akıttığını fark etmedim. Ancak, bugün fark ettim ki araç hızlanırken sol önden tırrr sesi geliyor.
Konuyla ilgili fikriniz var mı acaba?
teşekkürler
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 89
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.785 (Bu ay: 102)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 97 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası