Padventures
Padventures oyununu oynayan var mı? Caledon şehrinde gezinirken Türk bayraklı bir ev gördüm. Şansımı buraya yazarak denemek istedim.
Merhaba arkadaşlar,
Daha öncede forumda bu tarz bir konu açmıştım ama o zaman içinde çoğu şeye karar verememiştim. Şu an çoğu bileşene karar vermiş bulunuyorum ve paylaşmak istedim. Beyaz sistemler ilgimi çok çektiği için tercihlerim de o yönde oldu.
Anakart: Gigabyte X670E AORUS PRO X AMD AM5 DDR5 ATX Anakart (16999 TL)
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D (13031 TL)
RAM: CORSAIR CMH32GX5M2E6000C36W 32GB (2x16) DDR5 DRAM 6000 Mhz CL36 VENGEANCE RGB (5175 TL)
SSD: Samsung 990 PRO MZ-V9P2T0CW Soğutuculu PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD (8799 TL)
POWER SUPPLY: Corsair PSU - CP-9020254-EU 1200 Watt (9899TL) veya Asus ROG Loki SFX-L 850W Güç Kaynağı Platinum (9.999TL)
( PSU arkada kalacağı için beyaz olmasına gerek yok diye düşünüyorum)
KASA: NZXT H7 FLOW (5299TL)
Sıvı soğutma: Deep Cool Nzxt DeepCool LS520 WH RGB 240mm (3599 TL)
Ekran kartsız olarak bu şekilde düşünüyorum. Birbiriyle uyumlu veya uyumsuz gördüğünüz şeyler var ise yardımcı olursanız sevinirim. Ekran kartında GIGABYTE GeForce RTX™ 4080 SUPER AERO (53182 TL) düşünüyorum. Belki küçükte bir ihtimal olsa ASUS GEFORCE RTX 4090 ihtimali masada duruyor. Arada 40.000TL fark var. o kadar değer mi bilmiyorum açıkcası. Bu kadar yüksek bütçe ile plan yaparken yanlış veya hatalı bir şey yapmak istiyorum.
RTX4080 Super ile ekran kartlı toplam 115.983 TL tutuyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Buzdolabı marka ve öneri
|
Aktif kullanım için televizyon önerisi
Merhaba arkadaşlar,
Evde bilgisayar ve PS5 ile sürekli zaman geçiren biriyim. Bilgisayarda veya PS5 de zaman geçirirken yanda sürekli açık tuttuğum bir televizyonum var. Televizyonda youtube üzerinden video, twitchden canlı yayınlar, futbol maçlarını takip ediyorum. Uzun süreler açık bir şekilde kullanım yapıyorum. İşim olmasa bile açık duruyor öyle söyleyeyim. (TV'yi monitör gibi kullanıyorum varsayabiliriz) Eğer çok iyi bir model olursa PS5 oyunlarını bilgisayar monitörüm yerine TV'den oynamayı tercih edebilirim.
Not: Aktif olarak kullandığım televizyon çok eski bir model.
Philips markasını sevdiğim için öncelikle bu marka televizyon baktım. Amblight seviyorum ve odamda philips hue cihazları var. Canlı gözle görmek için mediamarkt'a gittim. PHILIPS 65OLED907 65 inç modelini beğendim. Fakat televizyonlar hakkında iyi bir bilgi sahibi değilim. OLED televizyonları araştırınca burn-in diye bir durumla karşılaştım. Bu durumun doğruluk payı nedir? En yeni serilerde de bu durum mevcut mu? OLED televizyonların ömrü kaç yıldır?
Bu konular hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa veya başka bir öneride bulunursa sevinirim.
PHILIPS 65OLED907 65 inç mediamarkt da 75000 TL. Bütçe olarak en zorlayabileceğim seviye bu. O da çok içime sinerse açıkcası. Televizyonu çok beğendiğim için bu bütçeye çıkardım kendimi. Şimdiden teşekkürler.
Yüksek bütçeli sistem toplama
|
PSN Para Kodları
Merhaba arkadaşlar. Elimde belirli miktarda PSN Para kodu var. Bu kodları nakite çevirmek istiyorum. Bunun satışını konu açarak buradan yapabiliyor muyum? Yapamıyorsam nereden bunu sağlayabilirim. Bilen ve yardımcı olabilecekler varsa sevinirim.
Laptop-Ses Sistemi Hoparlör Sorunu
|
SHY66 Modül Sınavları İçin Kaynak
|
Fifa 17 Aldım Fakat Oynayamıyorum [PC]
|
Rome Total War 2
|
Son Giriş: 20 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 24 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 183
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 11.488 (Bu ay: 303)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun