malum ps vs xbox fiyatları aldı başını gitti şunun şurasında 1 2 saat oyun oynayacaz pc de oturmaktanda eskisi gibi pek hoşlanmamaktayım bu yüzden böyle bi fikir geldi aklıma planım şu şekilde;
Odadaki Monitörden 5-10mt hdmi kablo çekip tv ye bağlamak
Odadaki Kasaya Kablolu Gamepad'in kablosuna ek yaparak (5 10 mt kadar) takıp salona çekmek.
Böyle bi çalışma yapsam bi sorun yaşarmıyım sizce ?
Arkadaşın pc de işlemci çalışıyor benim pc de çalışmıyor.
Merhaba yakın zamanda 2.el işlemci aldım r5 2600 arkadaşın pc de denedik çalışıyor sonra benim pc ye taktık çalışmadı sonra tekrardan arkadaşın pc de denedik ondada çalışmadı nedeni ne olabilir fanlar kasa açılıyor ancak ekran gelmiyor.
wireless olarak yazılmış açıklama vs herşeyine ancak gelen kablolu xbox kargoyu açarken kutu biraz yırtıldı iade talebinde bulunamazmıyım adam o kadar sıkı bağlamışki bildiğin kutuyu içerden çekerden yırtıldı ne yapabilirim bu konuda.
Benim evden komşumun evine su gecti laminant ve bazı eşyaları zarar gördü. Komşumun ev sahibinin sigortası ve benim sigorta şirketleri farklı. Komşumun ev sahibi laminant parası yatmış ancak mobilya parası yatmadığını söylemiş bizde komşu mali sorumluluktan benim sigortamdan karşılanması için komşumun ev sahibinden poliçe nosunu istemekteyiz hasar kayıt dosyasının incelenmesi için ancak komşumun ev sahibi poliçe nosu vermiyerek mahkemeyle çözmelisiniz gibi söylemlerde bulunmakta bilgisi olan varmı anlayan bu işten
Buzdolabı Bulaşık Çamaşır 7200tl Alıyımmı ?
|
Hangi Bankayı seçmeliyim (Mevduat)
|
İNNO 3D Ekran Kartı Alınırmı 1660 ti 2060 ?
|
144hz monitör tavsiye
|
Buzdolabı Çamaşır bulaşık makinesi öneri bekliyorum
|
Meslek: stud
İlgi Alanları: lol cs bb pl
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 949
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 26.568 (Bu ay: 500)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 74 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO