Öncelikle herkese iyi forumlar.Yakın zamanda 2012 model 1.3cdti 75bg opel corsa marka aracımı sattım ve üzerine bir miktar daha ekleyerek az da olsa model yükseltmek istiyorum.Bütçem 120.000tl civarında.Araştırmalarım sonucunda hem göz zevkime hitap eden hem de bütçeme uyan bu iki model arasında kaldım.Araçların ikisi de 2015-2016 model.Her ne kadar donanım olarak polonun 1.0 mpi versiyonu çok hoşuma gittiyse de 75bg 95nm tork bir miktar gözümü korkuttu.İ20 nin 84 bg 122nm tork üretiyor olması acaba polo yerine alsam daha mı çok tatmin eder diye düşünmeme sebep oldu.
Alacağım aracı şehir içi ulaşımda kullanacak olmakla birlikte hemen her hafta Kocaeli-İstanbul arasına 1-2 kez gidip gelmekteyim.Ayrıca özellikle yazın tatil yapmak adına en az 1 uzun yol rotası çiziyorum kendime.Takdir edersiniz ki önceki aracım olan corsa da güçlü deyince aklınıza ilk gelen araç değildir ancak yeni alacağım araç daha da güçsüz olur mu diye de korkuyorum.Bunun dışında araçtan beklentim güzel bir yol tutuşu,beni üzmeyecek bir performans.
İ20 hakkında en çok kafamı kurcalayan kısım ise malzeme kalitesi ve trim sesi açıkçası.Zaman zaman çok gereksiz olabileceğini bilsem de niyeyse vw bu konuda çok daha fazla güven veriyor.Dolayısıyla özellikle iki aracı da kullanmış insanların yorumları benim için çok değerli.
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve neden? Şimdiden teşekkürler.
İlgi Alanları: Evcil Hayvan,Elektronik
İşlemci: İ5 4690K/ Anakart: Msi Z97 Gaming 5/ Ekran Kartı: MSİ GTX 970 Gaming 4G/ Ram: Kingston HyperX Savage Red (4X2) 8GB/ Harddisk: WD 1TB Blue X2/ SSD: Samsung 850 EVO 120GB/ Kasa: Gigabyte Sumo Y/ Güç Kaynağı: Cougar 80 Modüler 700w Psu/ Klavye: Logitech G103/ Mouse: Logitech G300s/ Oyun Kolu: Logitech F310 Telefon: iPhone 6S 64GB |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 647
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 8.996 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 38 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar