Xerox B215 LCD DONUYOR!!
Herkese merhabalar yaklaşık 1 yıl önce Xerox b215 almıştım. Ilk aldığımda gayet etkili çalışıyordu wifiye bağlanmıştı çıktı vs veriyordu. Ancak bir zaman sonra cihaz açıldıktan hemen sonra LCD dokunmatik ekranı tepkisiz olmaya başladı. Cihazı açıyorum test sayfasını veriyor ancak ekranda hiç bir şey yapamıyorum. Kapatma düğmesine basıyorum sadece bir ses geliyor ancak kapanmıyor da. Bildiğiniz LCD ekran tepki vermiyor. Bu arada ekran çalışıyor bazen internet hatasını vs gösteriyor ama benim komutlarımı tınlanmıyor. Anakartına kadar açtım. Pil vardı içinde onu değiştim her şeyi denedim ama bir türlü düzelmedi. Buna benzer sorun yaşayan veya çözümünü bilen var mıdır?
Turkcell Superonline fiber altyapı izmir
Herkese selamlar İzmir Bornova'da Atatürk mahallesinde oturuyorum. Caddede yeni binalarda hiçbir internet altyapısı yok. Bu durum yaklaşık 2.5 yıldır böyle zaten telekom elini bile kaldırmıyor. Neyseki 3 hafta önce Turkcell'in fiber hat çekip sokak kapaklarını koyduğunu gördüm. Şuan tam olarak evin önünden kapakları geçiyor. Ancak evlere bağlanması 2-3 ay sürer gibi bir şey söyledi saha çalışanı. Sizce bu süreci hızlandırmak için bir şey yapılabilir mi? Veya bu süreç daha uzar mı? Evin 5 metre önündeki kapaktan hat çekmek çok da zor olmamalı diye düşünüyordum
Evin dışındaki hat kablosu
|
SONY Televizyon ve Kablolu İnternet Sorunu
|
PS4 SES GELİYOR YARDIM!!!
|
KTÜ TIP İLE ALAKALI BÜTÜN BİLGİLER
|
Tıp Düşünen arkadaşlara !!
|
Macbook Pro 13'' Retina alakalı bir sorun YARDIM!!!
|
İPHONE 5 GARİP BİR SORUN
|
TIP İÇİN TERCİH REHBERİ !!
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 568
İkinci El Bölümü Mesajları: 41
Konularının görüntülenme sayısı: 11.639 (Bu ay: 111)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 110 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun