Merhaba. 2016 yılında Bulgaristan göçmeni olan eşimle evlendik. 3 yıl sonra 1 yaşındaki çocuğumuz için Bulgaristan vatandaşlığını aldık. Şimdi ben de kalıcı oturum izni ve sonrasında vatandaşlık almak istiyorum. Öncesinde D vizesi alınması gerekiyor ve toplanması gereken evraklar internette paylaşılmış. Fakat çok fazla bilgi ve belirsizlikler var. Bilmediğimiz bir yerden de danışmanlık almak istemiyoruz zira fırsatçı çok.
Daha önce D vizesi sonrası vatandaşlık başvurusu yapmış olanlardan yardım bekliyorum. Ya da forumdan bu işlerle ilgilenen arkadaşlık varsa ücreti mukabilinde danışmanlık alabilirim. Başka düşünenler varsa onlara da bu konu klavuz olacaktır.
Teşekkürler.
Merhaba. Uzun süredir kullandığım iph7'de birden bire ekranda renk sorunu gerçekleşti. Dikkatli baktığımda ise telefonun kırmızı renkleri gösteremediğini, turuncu olarak yansıttığını gördüm. BU renk sorunu şuan ekranda kalıcı durumda. Donanımsal mı yazılımsal mı bilmiyorum.
Bu sorun öncesinde olanlar;
-Telefonu iph 12'nin hızlı şarjı ile %40 kadar şarj ettim, haliyle telefon bir miktar ısınmıştı.
-bir kere elimden halı zemine düştü
-Şebeke sorunları sebebi ile Ağ ayarlarını sıfırladım.
Bu saydıklarımın hiç etkisi de olmayabilir ama hızlı şarj sorun yaratmış olabilir.
Daha önce başına bezer sorun yaşayan oldu mu?
Ek not: Telefonu restore veya update etmek istersem de unknown error veriyor. iOS sürümü 11.3
20 Yaş Altı Şehir İçi Seyahat İzni Alan Var mı?
|
|
|
Altın GR 200'ü geçti.
|
Tuna'mı Batı'mı?
215 50 R17 yerine 225 45 R17. Tecrübe Eden?
|
65K Bandında Kıyas Megane 3 VS Focus 3
|
Meslek: elektrik-elektronik muhendisi
İlgi Alanları: teknoloji
Elektrik, Elektronik Mühendisi |
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.685
İkinci El Bölümü Mesajları: 907
Konularının görüntülenme sayısı: 62.306 (Bu ay: 1.221)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 676 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El