![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1378259/6eeb2776632113e5fe644040af233f590.jpg)
![teğmen](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Selamlar arkadaşlar,
Şöyle zamanla geliştirmeye devam edebileceğim 4000-4500 TL civarında bir sistem toplamayı düşünüyorum. Peki bu sistem ne için kullanılacak?
Müzik öğretmeniyim ve ufak tefek şarkılar kaydediyorum. Tabi Plug-in ve Vst kullanımlarım oluyor. Ancak profesyonel kayıtlar olmadıkları için 100 kanallı kayıtlar değil elbette.
İkinci kullanım alanım ise oyunlar ancak bunu da yok şu fps'i versin yok GtaV çalıştırır mı gibi düşünmeyin. Örneğin, Ps4'de neler oynadım en son: Divinity Original Sin2, Hollow Knight, Fallout4, Dark Souls vb... Ps4'ümle vedalaşıp çok geride bıraktığım masaüstü oyunculuğuma geri dönmeye heves ettim. Online oyun zaten oynamıyorum.
Bir diğer kullanım amacım da günlük kullanım olacak.
Bir şeyler araştırdım tabi konuyu açmadan önce. 10.Nesil 10100F adlı işlemci sanırım çok beğenilmiş fiyatına göre. Diyorum ki bu işlemci üzerine bir sistem kurulsa. Ekran kartı son model olmasına gerek yok diye tahmin ediyorum bahsettiğim klasmandaki oyunları oynamak için. En önemlisi şu; günlük oyunları çalıştırsın yeterki ancak birkaç seneye çöp olsun değil! Seneler içerisinde elimdeki bilgisayarın parçalarını geliştirebileyim.
Elimde eski bir "HP" monitör var elbette ki tüplü olanlardan değil. Bu monitör yeni kurulacak sistemde kullanılabilir mi?
Biraz uzun anlattım ancak yaş geçtikçe bu teknolojiden uzak kalmışım. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar..
İkinci El Ipad alımında dikkat edilmesi gerekenler!
|
Meslek: Müzik Öğretmeni
Alışverişlerim : ygultekin82, seffafbonus26, Ibanez@Forum, vingolf ,pierlupi, returner, MeTeCiK, My-Cry |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 116
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 1.765 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)