Arkadaşlar, bundan önce golf 5 aracımda bir android teyp ve jameson anfi ve arka tarafta 2 tweeter 2 mid/bas özel yapım iyi diyebileceğim bir hoparlör vardı. Gümbür gümbü acayip bir sesi vardı.
Daha sonra bir elektrik arızası nedeniyle android ekran bozuldu. Elektrik sorunu yüzünden de jameson anfiyi de sökmüş bulundum. sonrasında bu araca yepyeni bir mega marka android ekran ve for xq 125 4d marka model bir anfi taktırdım. Daha doğrusu eniştem taktırmış. Ama alette leş gibi bir ses var. Abartmıyorum telefon hoparlörü kalitesinde cızırtılı bassız güçsüz bir ses var. Teypçi anfi ayarı bile yapmadan vermiş. Ben biraz kurcaladım ayarladım da biraz düzelttim. Ama o hoparlörlerden çıkacak ses değil bu. Kesinlikle bir sorun var. Teyp de anfi de yepyeni. Anfi de kötü bir şey sayılmaz diğer jamesondan daha pahalı bir anfi.
Bu durumda sorun ne olabilir? tam tespit yapmanızı beklemiyorum ama nerelere bakabilirim neler deneyebilirim yardımcı olabilir misiniz? anfi bağlantı kablolarını söktüm yer değiştirdim ayar yapmaya çalıştım ama çok da bir fark olmadı. Sadece yüksek bir cızırtı sesi vardı onu baya bir azalttım o kadar. Ama ses kalitesi hala çok kötü.
Gaz Akış Sesi
2 gün önce lg dual eco 24binlik klima kurulumu yapıldı fakat dış ünitenin boru çıkışlarında sürekli bir fısss sesi var. Bu ses bakır boru vasıtasıyla içeri kadar geliyor. Borularda aşırı bir kıvrılma yok. Servis bugün geldi vanalarla oynadı ses normal diyip gitti. Servise gaz basıncı eksik ya da fazla olabilir mi dedim, kurulumda gaz basmıyoruz zaten 6 7 metre boruya kadar içindeki gaz zaten yeterlidir dedi.
Bana pek mantıklı gelmedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Klimanın ısıtmasından da pek emin olamadım 40-45 derece bir ağız sıcaklığı var. Ayrıca örneğin oda şu an 23 derece klimayı 30 dereceye ayarlıyorum, klima odayı 30 yapana kadar var gücüyle çalışması gerekirken tüketim değeri 1 kw üzerine çıkmıyor.
BU ŞARKININ ADI NEYDİ???????
|
MF3
|
KOL SAATİ ÖNERİLERİNİZ ????
|
INNA'dan Soğudum Millet (SS'li)
|
DANS KLÜBÜ
|
Yavhehe gifi
|
İzmirde yaşıyorum...sorulari aliyim
|
.
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 703
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 5.229 (Bu ay: 85)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic