Merhaba herkese,
Bugün forum ana sayfasında böyle bir sıkıntı başladı, kocaman simgeler var, hiç sorun yoktu, resme bakabilirsiniz. Windows üzerinde Chrome kullanıyorum, güncelleme yaptım, durum aynı. Sitede bir sıkıntı oluştu sanırım. İlgilenirseniz, çözerseniz sevinirim. @powerstorm ve @Jeolog Community Manager bilginiz olsun, yeni başladı. İlgi için teşekkür ederim, kolay gelsin.
Daron Acemoğlu İyi Bir Aday Olmaz Mı?
Sadece düşünüyorum, adamın birikimi var, donanımı var, iyi analiz yeteneği var (milletlerin durumuyla ilgili kitap yazması iyi bir örnek), yıpratılması, açığının bulunması kolay değil. Düşündüren tarafı var, DEVA'ya yakın olduğu belirtiliyor ancak planlayıp, hesaplayıp altılı masadaki partiler bu seçeneği düşünmez mi? Mantıklı yaklaşacak, gaza gelmeyecek, popülist söylemler peşinde koşturmayacak aday gerekir Türkiye'ye. Ülkedeki insanlar kolay kolay mırın kırın edemez gibime geliyor, geçiş dönemi için iyi işler yapabilir, ülkenin nefes almasını sağlayabilir, altı parti bu adamla konuşup bir yol haritası çizilmesini sağlayamaz mı? Analitik düşünceye sahip birisi lazım, ülke gümbür gümbür kayıyor, bunu frenleyecek birisi ideal olur. Ne dersiniz? Neler düşünüyorsunuz? Toparlanma aşamasına desteği çok olabilir, muhalefet bloğuna bu adamın iş yapabileceği söylenemez mi?
İnternet Bağlantısı Durmadan Kesiliyor
|
Çıkan İnsanlar Evde Durmalı! Bu Konu Önemli!
|
Sistem Seçme Kararsızlığı
|
|
Mini ITX Sistem Düşündüm
|
Animasyon İsteği
|
Sözde Anlayışlı Olanların Tepeden Bakışı
|
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 1 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.311
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 15.660 (Bu ay: 400)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.342 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic