Bluestacks açtıp "Clash of Clans" girmeye çalıştığımda, "üçüncü parti yazılım kulllanıldığı için kalıcı olarak banlandınız" mesajı aldım. Bu başına gelen var mı?
Supercell hesabım yok, mail adresimi kullanarak giriş yapıyordum. Bu durumu nasıl çözebilirim?
Oyun esnasında fare neden çift tık moduna geçer?
Fare marka modelden bağımsız olarak, oyun esnasında ya hızlı tıklama sebebi ile ya da, klavye etkiler mi bilmiyorum ama klavyeyle aynı anda tıklanması sebebiyle çift tık moduna geçiyor. Ayarlardan bunu kapatmayı bulamadım, beceremedim ya da ayarlarda yok. Ancak Aygıt yöneticisinden "Genel USB hub" kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatarak düzeltebiliyorum. Bunu kapatmanın bir yolu var mıdır? (Sadece sorunu bilip çözenler yazsınlar) Yapışkan tuş özelliği gibi bi özellik olduğunu düşünüyorum, çift tık modunun kısayolu varmış da ben bilmeden kısayolu tıklayıp aktif ediyormuşum gibi oluyor. Teşekkür ederim.
Bu gün Windows'un yeni bir güncellemesi olduğunu görüp hemen yükledim. Bilgisayarı yeniden başlattığımda otomatik olarak Edge açıldı. Hala bununla neden uğraşıyorlar acaba diye aklımdan geçirirken youtube ve benzeri sayfalara girdim ve eskisine nazaran çok daha hafiflediğini hızlandığını fark ettim. Her zaman bilgisayara mümkün olduğunca az program yüklemeye çalışmışımdır bu nedenle aslında Edge için bu güncelleme beklediğim fakat umudu kestiğim bir güncellemeydi. Siz de bu güncellemeyi yaptıktan sonra Edge'deki bu farkı fark ettiniz mi yoksa bu anlık bir rahatlamadan dolayı gerçekleşen bir performans mı? Ben birkaç gün Edge kullanacağım, sizin bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum. Görüş bildiren herkese şimdiden teşekkürler.
|
GTX 970 PUBG'de görüntü vermeyi kesiyor
|
Trojen:Win32/Skeeyah.A!bit
|
Hangi soğutucu? Asus Z87-Plus + i7 4770K
|
Vatan Bilgisayar İnternet Sayfası Neden Sapıttı
|
Asus Yetkili Servis
|
i7 4770K / Asus Z87-Plus / 2x8 GB GSkill Trident X (2133Mhhz CL9) / Samsung 840Pro 128GB / SEAGATE 1TB SV35 64MB Cache 7200Rpm NCQ HDD / 750W power / Sound Blaster Recon3D PCIe |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 61
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 10.796 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware