FMRTE 23 Key (2 adet)
Arkadaşlar selam her yıl olduğu gibi bu yıl da aldım. 2 Adet keyim var alacak arkadaşlar özel mesaj yoluyla ulaşabilir
fiyat 50₺
edit: bitti teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba otomatik araç alacağız bu ikisi arasında kaldık babam hem sedan hem C segment olmasından dolayı egea diyor ben de Clio’yu seviyorum. Tabi bir de accent blue var. Fikirleriniz nelerdir? İki araç da 2017veya üst modeli olacak bütçe:390 zorlasam anca 400 olur
350-400k₺ Araç önerisi
Merhaba,
Başlıkta da belirttiğim gibi 350.000 ila 400.000 arasında bir araç arıyorum, belli kriterlerim yok lakin yüksek kilometre istemiyorum. Fikir vermesi açısından elantra ve megane arasında kaldığımı söyleyebilirim. Kendim 2016 Model 301 kullanıyorum, bunu satıp üzerine koyup alabileceğim bir şey istiyorum. Lütfen fikirleriniz varsa paylaşır mısınız?
Arkadaşlar merhaba,
Eğer olursa takasla aşağıdaki aracı alacağım. Üzerine 55bin₺ vereceğim yani kendi aracım(307 1.6 XT otomatik 2004) 50bin₺'ye sayılmış oluyor.
Araç özellikleri:
ÖN 2 ÇAMURLUK Boyalı
SAĞ ÖN , ARKA KAPI LOKAL BOYALI
SAĞ ARKA ÇAMURLUK LOKAL BOYALI
DEĞİŞEN PARÇA BULUNMAMAKTADIR.
TRAMER KAYDI : 1.400 TL
1.6 crdi otomatik accent blue mode paket 2012 model 170 binde. geri görüş kamerası ve tablet ekranı mevcut.
Aracın jantlar ve lastiklerini kim taktırdıysa eğer alırsam direk değiştireceğim lütfen buna takılmayın. Benim sorum şu: Bu fiyata bu aracı almak mantıklı olur mu? Yoksa manuel 301, elysee gibi araçlara mı bakmalıyım daha düşük km.
(istek)80.000 ila 100.000 arası araç öneri
Arkadaşlar merhaba,
Bazı sorunlardan dolayı 120 bine accent blue alamadım artık yukarıda verdiğim bantta araba arıyorum. Manuel&otomatik farketmez.
Merhaba arkadaşlar,
Başlıkta belirttiğim iki araç arasında kaldım, fikirlerinizi bekliyorum. 1 Yıl gibi geçici bir süreliğine almayı düşünüyorum sonra satıp veya takasa verip 2017 7 ileri accent blue alacağım dolayısıyla bu geçiş sürecinden en az etkilenecek arabayı almak istiyorum ama aynı zamanda bu fikrimden vazgeçersem de üzmemeli :'D
D-Smart Net rezaleti
asus rx480 4gb Reset sorunu!
|
asus rx480 4gb RESET sorunu destek
|
ACIL Asus Dual rx480 4gb Pin ve Fan sorunu
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.174
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 13.084 (Bu ay: 115)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 78 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO