Burası neresi bilen biri var mı ?
Fotoğraftaki yer neresi nerde kalıyor acaba bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim
iPhone 14pro max için kılıf önerisi
telefonun kasası çok güzel kılıfsız kullanmak istiyorum ama maalesef çabuk çizilme durumu oluyo kılıf takmıyomuş hissi veren kılıf öneriniz var mı acaba
İstanbuldan Irak Zaho'ya en hızlı şekilde nasıl gidebilirim yardımcı olabilir misiniz
Fibere geçince ana modemle router arasında hız farkı oluştu
Dün itibariyle fiber altyapısına geçtim yeni kablo falan bağlandı. alt katta ana modemde 100mbs hız alıyorken üst kattaki routerdan lan kablosuyla 65-70 mbs hız alıyorum wi-fi 35mbs. eskiden modem de router da aynı hızı veriyordu neden değişti acaba bu yardımcı olabilecek var mı
Hep yek 1 deki bu sahil neresi acaba bilen var mı
bu sahil acaba istanbulun neresi bilen var mı
itunes la fotoğrafları atınca dokunamıyorum direkt telefonun kendi albümüne nasıl atabilirim acaba
Eşzamanladığım fotoğrafları telefon albümüne nasıl eklerim
Bilgisayardan eski iphone umdaki fotoğrafları eş zamanlayarak atmıştım telefonda macimdeki diye bir albüm oluşmuş o fotoğrafları telefonun kendi albümüne nasıl ekleyebilirim
2020 de tyt sınavına girmiştim. 2 sene kullanılabiliyormuş girdiğim seneyle beraber 2 sene mi acaba bu hak durumu?
yani 2022 de tekrardan girmem gerekiyor mu? bilen biri aydınlatırsa sevinirim.
Sil baştan (Eternal Sunshine of the Spotless) Mind Steelbook Triple Package Boxset
bu ürünü almak istiyorum da ben hediye için ya da bunun gibi bir ürün yardımcı olabilecek var mı acaba nerden bulabilirim bunu
Aşk101 deki bu mekan neresi bilen var mı?
2.sezon 6. bölümdeki bu yer neresi bilen var mı acaba
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 694
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 93.647 (Bu ay: 1.343)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware