GA-AB350M-D3V anakartı için gen4 SSD uyumu
GA-AB350M-D3V anakartı için gen4 SSD takılır mı? Normalde anakart üzerinde GEN3x4 yazmakta fakat Gigabyte'ın sitesinden girip bakınca M.2 SSD destek listesinde gen4 Aorus SSD'lerde mevcut. Uzun lafın kısası Gigabyte Aorus gen4 SSD takarsam tam performans alır mıyım?
Mouse donması (çözüldü)
Merhaba arkadaşlar senelerdir bilgisayardan film izlerken oyun oynarken de hatta GIF oynatırken mouseum titreyerek hareket ediyordu dona dona. Yapmadığım şey kalmadı sistem geri yükledim mouse güncelledim olmadı geri aldım scannow yaptım vc++ları sildim kurdum DirectX keza aynı şekil GPU driverlarını tek tek denedim olmadı ama çözüm aslında çok basitmiş. Benim gibi monitör yerine TV kullanıyorsanız TV ayarlarından oyun modunu açık yapın bende kapalıymış şimdi her şey su gibi akıyor. Konuyu açma sebebim başına gelen varsa bilsin istedim. İyi forumlar.
Video izlerken mouse donması
Bugün windows 10 için güncelleme yaptım ve şunu farkettim internette örneğin facebookta video oynarken mouse u hareket ettirince donuyordu. Tarayıcıdan şüphelenip başka tarayıcıdan girdim sorun yine aynı. Daha sonra bilgisayarın kendisinden video açtım ve bu sorun yine devam ediyordu. Güncellemeden önce böyle bi sorun yoktu ama windows.old klasörünü de sildim artık. Başka mouse la denedim aynı şey ondada yaşanıyor. Kısacası Web tarayıcıdayken veya video izlerken mouse donuyor. Bunu nasıl çözerim. Ekran kartım en güncel versiyonda. Oyunlarda falan kasma yok veya forumlarda gezerken alışveriş sitelerinde yine kasma yok. Fakat aynı pencerede reklamlarda video veya gif oynayınca oluyor. Driverbooster ile de güncelledim.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 277 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware