Marshall Mid ANC 1200 TL
Arkadaşlar selam, başlıktaki kulaklık gümrük masrafları dahil Amazon.com.tr üzerinden satışta ve fiyatı 1200 tl civarı.
Kendi sitesindeki fiyatı 269 EUR.
Satış Amazon Almanya üzerinden gerçekleşiyor ancak anladım kadarıyla ürünün toplam masrafı 1200 tl oluyor.Hızlı kargo ile 1280 TL.
ANC olmayan versiyonunu deliler gibi sevmiş ve kullanmış birisi olarak derim ki bu fiyata kesinlikle çok iyi bir kulaklık almış olursunuz.
Ben bir tane sipariş geçtim :)
Link:
Saçlarımı kestirmekten korkuyorum
Evet sevgili forum arkadaşlarım...Yaklaşık olarak 5 yıldır saçlarımı uzatıyorum ve artık zorlanmaya başladım.
Bakım konusunda veya çok fazla saç olduğundan yaz aylarındaki verdiği bunalımdan farklı bir durum bu.Evet bu etkiler de var ama bunlara karşı gerçekten alıştım ve benim "normalim" oldu.O nedenle eski rahatlığı aradığım söylenemez.Benim yorulma sebebim saçımın vaktini yavaş yavaş dolduruyor olması ve yeni tanışacağım kişilerin beni uzun saçla tanımasını istememem.
Her genç gibi ben de vatani görevi yapmak için saçlarımdan olacağım.(Askerliğe bir yakarış değildir,sadece gerçeklerden birisidir.) Başlarda dalgaya alıyordum ama artık uzun saç ile tanınmam ve kısa saçın bana inanılmaz yakışmaması sebebiyle inanılmaz tedirgin oluyorum. Uzun saçın öyle aman aman yakıştığı da söylenemez,zaten genelde toplu gezerim. Ama yine de diğer insanlardan ayıran ve cidden " ha diyince diğerlerinin elde edemeyeceği bir emek ürününün sizde olması" biraz da olsa insanı iyi hissettiriyor. Her yeni tanıştığım insanla saçlarındam bahsedilmesi,sanki saçı kestirince artık bahsedilmeye değer hiçbir özelliğim kalmayacakmış gibi hissetmeme neden oluyor.
Bu konuda tecrübesi olan @mrsmrc arkadaşımın yorumları da çok önemli :).
Önce kısaltıp sonrasında mı kestirmeli ? Yoksa direk
|
Alienware R3 hakkında yardım
|
İyi bir eğitim ile iron 883 başlangıcı
|
Şu nasıl sizce?
İstanbulda beyaz yaka olacağım.
|
|
|
50 bin tl ile ne yapabilirim ?
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 647
İkinci El Bölümü Mesajları: 96
Konularının görüntülenme sayısı: 22.004 (Bu ay: 177)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 238 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic