Arkadaşlar merhaba, salonumda 6 metrelik bir tv ünitesi var ve anten girişine erişimim yok, DVB C yani karasal/kablo çıkışı vardı ve ona bağlı bir kablom var, bu kabloyu oradan çıkaramıyorum ancak televizyona bağlayabiliyorum. Şimdi Philipsin bir tvsini satın aldım, uydu alıcısı mevcut içinde, bu kablo ile anten kablosuyla yani o uydu alıcısını kullanabilir miyim kullanabilirsem digiturk modülü tvye bağladığımda bunu da kullanabilir miyim?
Eğer kullanamayacaksam yani F konnektör olması gerekiyorsa bu ek kabloyu kesip ucunu f ye çevirip kullanabilir miyim çalışır mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Normalde digiturk receiver ım var diğer odada, onu buraya alamıyorum zira tv ünitesi anten girişine erişimimi engelliyor komple sökmem gerekiyor üniteyi o da çok zor sökersek geri nasıl takacağız.
Arkadaşlar özür dilerim tyt/ayt bölümüne böyle bir başlık açtığım için, sınava girecek herkese başarılar.
anayasa hukukuyla alakalı bir sorum var demokratik prensipler ve anayasa ilişkisi hakkında( devletin resmi bir dini olması). Yardımcı olabilecek birisi vardır umarım. Çok teşekkür ederim, iyi akşamlar.
Fiber ve mesh
|
Herkes bilmediği işe soyunursa böyle olur
|
Endüstri Mühendisliği
|
Sözelciler bakabilir mi
|
Ayt 2020 Ea ve ts değerlendirme
|
Aytde başarılar
|
Sınava Akıllı telefon sokmak
|
Tyt 2019 5k
|
Roma + Rio=Romario |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.977
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 22.101 (Bu ay: 401)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.813 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar