Merhabalar,
Bulunduğum yere yeni hatlar çekildi. Hat değerlerim iyi. 95mbit e kadar hattım destekliyor ben 75 mbit kullanıyorum. Ancak TTnet'in verdiği tplink ac1200 ve tplink vc220 modemlerinde hata sayısı 2.5 milyonlara kadar bir anda yükselmeye başlıyordu ve hızım 2 mbite kadar düşüyordu. Ttnet ekibi port değişikliği yaptı, kabloları değiştirdi ancak bir türlü sorunumu çözemediler. Bende modemlerden şüphelenip arkadaşımdan zyxel vmg3925 modem aldım ve sorunum çözüldü. Hata sayısında artma falan yok ve hızım düşmedi. Arkadaşımdan ödünç aldığım modem de olup, Ttnet'in verdiği modemlerde olmayan şey nedir? Nette vmg3925 modem satışta yok. Bu modemin muadili nedir ya da 2. el sarı siteden almak mantıklı olur mu?
Modemdeki Hata Sayısının Uçması
Merhabalar,
Bulunduğum yere yeni hatlar çekildi. Eskiden Adsl kullanıyordum, Vdsl altyapısı yeni yapıldı ve geçtim. Hattımın 95 mbite kadar desteklediğini söylediler bende 75mbit pakete geçiş yaptım. Ancak modemdeki hata sayısı arttıkça aldığım hız düşüyor. Her şey çok iyiyken bir anda hata sayısı yükselmeye başlıyor. 2.5 milyonlara kadar çıkabiliyor. O zamanda zaten hızım 75 mbitten 1 mbite kadar düşüyor. Modemi kapatıp açtığımda her şey düzeliyor. Ancak bunu günde en az 3-4 kez yapmak zorunda kalıyorum. Ttnet ile iletişime geçtim. Sağolsunlar çok ilgilendiler. Ancak sorunum hala çözülmedi. Hem modemi, hem de eve gelen kabloyu değiştirdiler. Tekrarlanırsa yine haber verin çünkü bu sorunla daha önce hiç karşılaşmadık, ilk kez gördük böyle bir sorun dediler. Kablo kutudan direkt modemime geliyor. Evin içindeki tesisata girmiyor bile. Yani ev içi tesisatlık bir durum yok doğal olarak. Kabloyu ne olur ne olmaz diye değiştirdiler, modemi değiştirdiler ancak sorunum hala devam ediyor. Nedir bu hata sayısının çözümü? Hat değerlerim aşağıda;
Chrome bulanık yazı
|
Asus N56vz Adaptör sorunu
|
81 Level Priest (Elmorad) (970k NP) IONIA
|
750-1000 tl arası telefon önerisi
|
Guitar Hero PC
|
Laptop yardım
|
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 251
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 5.354 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar