3008 1.6 puretech
Arkadaşlar selamlar, 1500 civarına 2 araç arasından seçim yapacağız yakın dönemde.
Gönlümüz 2022 model 3008 allure; 30 bin km civarında
Diğer alternatifi civic 182hp exe plus .
Eski arabamız da fd7 civicti. Tekrar civic almaktansa daha geniş sessiz ve konforlu diye düşündüğümüzden 3008 bakıyorduk.
Eski bir peugeot çalışanı 1.6 puretech ile ilgili narin olduğu, bmw ve minilerde de olsa da sorun çıkarınca dikiş tutmaz demiş
Forumu da uzun süredir takip ederim. Forumda ve internette genelde 1.6 puretech ile ilgili hep olumlu şeyler duyuyordum.
Bu tarz bir bilgisi olan var mıdır?
1.5 milyona siz ne alırdınız
Merhabalar herkese, genel olarak takip ediyorum forumu ancak alma aşamasında bilmediğim bazı noktalar olabilir diye fikrinizi almak istedik. Km olarak 40bin altında araba bakıyoruz. Önceki aracımız 2012 fd6 civic idi sıfır almıştık 240bin km de sattık.
Sıfır araştırdık ancak parasına değer olduğunu düşünmediğimizden 2. ele yöneldik. 3 tane seçeneğimiz var gibi.
2020-2021 makyajlı 3008 allure veya c5 aircross shine bold 1.6 puretech allure 30-40 bin km civarlarında bulabiliyoruz.
bir de 2022-2023 model executive plus 1.5 182hp civic ise 10 bin kilometre civarına var şu an alabileceğimiz.
1.6 puretech ile ilgili çok fikrim yok bilmediğimiz bir sorunu var mıdır ? Civic mantıksız bulursunuz belki ancak babam 25 yıldır civic kullandığından seviyor. Alternatif öneriniz veya dikkat etmemiz gereken bir konu var mıdır? şimdiden teşekkürler
Giulietta lastik önerisi
|
Giulietta
|
Fiat bravo önerir misiniz
|
Grande Punto 1.4 Starjet
|
Scivation Whey önerir misiniz?
|
Tıp fakültesindeyim. Ne seçmeliyim ?
|
Lenovo y50-Asus n550jv
|
Hiç bilgim yok , tavsiyelerinizi bekliyorum.
|
Meslek: öğrenci
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 603
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 12.429 (Bu ay: 228)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 820 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası