Fifa21 Açılmıyor
merhaba arkadaşlar, fifa 15 den beri pc den oynuyorum böyle bir böyle bir sıkıntı yaşamadım, steam den yüklediğim oyun son aşamada ayarları yaptıktan sonra oyna butonuna basınca öylece kalıyor. Aşağıdaki işlemleri yaptım yine de olmadı 2 çarem kaldı format atmak veya steamden iade edip origin den oyunu satın almak, başka fikriniz varmı?
Adım 1) DIRECTX_SELECT = 1 veya tam tersini değiştirin
Adım 2) Origin veya Steam'de oyun arayüzünü devre dışı bırakın
Adım 3) FIFA 21 Launcher'da ayarları varsayılana ayarlayın
Adım 4) FIFA 21'i Pencereli veya Pencereli kenarlıksız modda başlatmayı deneyin. Windows Ekranına göre doğru çözünürlüğü seçin
Adım 5) FIFA 21'i Windows 8 için uyumluluk modunda çalıştırın. Varsa fifa21trial.exe'yi seçin
Adım 6) NVIDIA GeForce Experience ve AMD Radeon Ayarlarında video kaydını ve önemli noktaları devre dışı bırakın
Adım 7) Visual C ++ Dosyalarını Kurun: https: //support.microsoft.com/en-us/h ...
Adım 8) Oyun exe dosyasının kontrollü klasör erişimine ve antivirüs programınıza izin verin veya oyunu oynarken devre dışı bırakın.
Adım 9) Grafik kartı sürücüsünün temiz bir kurulumunu yapın: https: //www.nvidia.in/Download/index ....
Adım 10) Tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırakın
Adım 11) Oyunu yönetici olarak çalıştırın
Adım 12) Çift grafik kartına sahip dizüstü bilgisayar kullanıcıları, özel grafik kartında FIFA 21 kullanıyor
Adım 13) Windows 10'u güncelleyin
Adım 14) Temiz önyükleme gerçekleştirin
Adım 15) Tüm hız aşırtma ve kaplama uygulamalarını kapatın, ayrıca arka planda çalışan tüm uygulamaları kapatın.
Adım 16) Game Bar'ı devre dışı bırakın
Adım 17) Oyunu Origin veya Steam'de onarın
Adım 18) FIFA 21'i kaldırıp yeniden yükleyin
Adım 19) Varsa oyunu SSD'ye yükleyin
Özel Turnuva Modu
|
FIFA 2015 PC ve PS4 XBOX ONE farkları ?
|
İran Lol elemeleri
|
Dereceli oyun hakkında
|
Yeni Yıla LOL Oynayarak Girmek
|
Lol seslendirme
|
rüneler hakkında
|
Meslek: analist
İlgi Alanları: lol
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 345
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.623 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO