Apple Store Mağaza Telefonları (Stok Bilgisi İçin)
Merhaba Arkadaşlar,
Herkes stok derdinde var mı yok mu kimse bilmiyor. Sizlere direk mağazaların telefonlarını bırakıyorum. Numaraları arayıp sizden seçenek girin dediğinde "5" tuşuna basarak yetkiliye bağlanabilirsiniz.
Size malesef vs derse sürekli 5 e basarak bekleyiniz.
Yada bastığınızda müzik çalıyorsa olabildiğince bekleyiniz elbet açılacaktır o telefon. (36 dakika sonra açtılar)
Appe Zorlu Center : 0 212 708 37 00
Apple Akasya : 0 216 250 71 00
NOT : Arkadaşlar birisine ulaşmanız çok zor baştan söyleyeyim bende günde 1 - 2 kere denk geliyor. Ama aziminizi elden bırakmayın.
Mağazadan iPhone İadesi Yapılması
Merhaba arkadaşlar.
Zorlu veya Akasya Mağazalarından herhangi bir iphone cihaz iadesini yaptığınızda. Ortalama kaç günde para hesabınıza veye kredi kartınıza aktarıldı.
Kredi Kartı ve Bankamatik Kartı olarak ayrı ayrı belirtirseniz sevinirim.
iPhone 13 Pro Max Kılıf Düzenbazlığı
Merhaba arkadaşlar piyasada şu an 13 Pro Max kılıf yok gibi.
Bütün telefon aksesuarcıları inatla 13 Pro Max ile 12 Pro Max aynıı yeaaaa uyuyorr yeaaa diyorlar.
Sakın telefonculara ve online resmi olmayan satış yerlerine güvenmeyin.
Size 13 Pro Max diye satılan kılıflar 12 Pro Max olarak gönderiliyor.
Görmeden bakmadan denemeden kılıf sakın almayın nacizane tavsiyem herkese.
Merhaba arkadaşlar bende 2014 Model 130 binde BMW 320i ED araç var.
Maslakta belkide İstanbul' un en iyi servisinde yağ değişiminde Castrol EDGE 5w40 yağ koydular.
5w30 yağ : Sıcaklık gösterge değeri genelde 95-100 derece civarında , Yakıt tüketimim ortalama 8.8-9.1 civarında
5w40 yağ : Sıcaklık gösterge değeri genelde 105 derece civarinda, Yakıt tüketimim ortalama 10 lt civarında
Şimdi ben tekrar 5w40 yağ konulan motoruma (4000 km kullanıldı 1 lt yağ eksiltti) 5w30 yağ koysam bir sorun teşkil edermi?
Fabrika verileri Türkiye için 0w30 mu 5w30 mu?
Lütfen bilgi sahibi ve söyleyecekleri %100 doğru olacak insanlar cevap yazarsa sevinirim.
Turkcell E-Sim Hizmete Geçti
Turkcell eSIM Nedir?
eSIM, fiziksel SIM yerine, uyumlu cep telefonlarında yer alan gömülü dijital SIM teknolojisidir.
eSIM teknolojisini kullanan cep telefonunuz ile mağazalarımıza gelerek SIM kartınızı Turkcell eSIM'e dijital olarak çevirebilir ve şebekemizden hizmet almaya başlayabilirsiniz.
Cep telefonunuz bu teknolojiyi destekliyorsa, mağazalarımızdan mevcut SIM kartınızı eSIM ile değiştirebilecek veya yeni Turkcell numaralarını eSIM olarak temin edebileceksiniz.
Size mağazalarımızdan verilecek QR kod ile aşağıdaki adımları izleyerek eSIM’i aktifleyebilirsiniz. Aktivasyona başlamadan önce, telefonunuzun internet bağlantısı olduğundan emin olunuz.
Bu akşam geçiş yapacağım bende.
İlgilenen arkadaşlara bilgi amaçlı paylaştım.
12 Pro Max 128 GB Gold (Ön Sipariş)
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu açma sebebim diğer tüm model ve hafızadaki 12 Pro Max modellerinin 23 ü gibi teslim edilmesine rağmen, 12 Pro Max 128 GB Gold Ön Sipariş veren arkadaşların teslim tarihlerini öğrenmek ve bu süreçte bilgi akışı sağlamak için.
Ben 00:02 de sipariş verirken 23-25 Aralık gösteriyordu teslim tarihini.
Ödeme ekranını geçtikten sonra maile 4-6 Ocak geldi.
Sipariş hala işleniyor görünüyor.
Kaç kişide bu durum böyle. Uyarıyorum lütfen ama lütfen 12 Pro Max 128 GB Gold modeli için arkadaşlar yorum yapsın.
Sipariş verdiği gün ve saat
Teslim görünen tarih.
17 Aralık 00:04 de sipariş verdim
Teslim tarihi 4-6 Ocak
Durum : İşleniyor
|
|
ipod tamiri ?
|
Meslek: İnşaat Mühendisi, Grafiker, Dj
Telefon Geçmişim: iPhone 12 Pro Max - iPhone 11 Pro Max - Xiaomi Mi8 - iPhone X - iPhone 8 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone 6S Plus - iPhone 6 Plus - iPhone 5s - htc one m8 - iPhone 5s - samsung note 3 - iPhone 5 - htc one - galaxy s4 - htc one - sony xperia z - iPhone 5 - nexus 4 - samsung galaxy s3 - iphone 5 - iPhone 4s - htc one x - sony xperia s htc ONE(M7) - iPhone 4 - hTC Desire HD - iPhone 3gs - nokia n95 8gb - nokia 5700 - nokia 3310 - alcatel one touch easy |
. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 566
İkinci El Bölümü Mesajları: 69
Konularının görüntülenme sayısı: 26.601 (Bu ay: 722)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 365 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar