Beyler bu pc alınırmı
Telefon alcam beyler öneri lazım
Poco x3 nfc alcam normalde 128 gb 6gb ram modeli var türkiyede
Bu türkiyede olan model ben yurtdışı alicam kutulu felan 128 gb 8 gb ram varmis bunda 2600 lira dedi adam sizce bu 128 gb 8 gb ram modeli alınırmı daha önce one plus 5t ve samsung s9 tarzı telefon kullandım sizce alınırmı bu
Beyler antalyaya taşıncam orda oturan varmı?
Beyler bursada oturuyorum ama antalyaya taşınıcam tek yaşıyorum işe girip tek yaşıcam aileden ayrı bana önerebileceğiniz antalyanin hangi bölgesine taşınmalıyım alanya kemer Belek tarzi aşırı turistik yerleri sormuyorum oralar pahalı maaş 4500 ona göre eğlenceli sıkıcı olmayan ev tutarsam pişman olmucagim bir semt söyleyin lütfen antalyada oturanlar özellikle
Silinsin
Sil
Ülkenin içinden geçtiler
Çalışmak modern köleliktir
Açık ve net
Bu bilgisayar kaç para eder
dell n5110 i5 normalde 4 GB ram var 2 daha eklemiştim 6 GB ram eski bilgisayar letgodan satıcam kaça gider sizce
Türkiye'de genç nesil inanılmaz mutsuz ssli
Beyler konu dışı son konulara bakin ekonomi sağlık eğitim herkes bu durumdan şikayetçi gelin harbiden trol felan yapmak yerine çözüm bulalım ne yapabiliriz her yoruma saygı duyuyorum
Euro 10 TL oldu geleceğimiz karanlık beyler :(
Euro 10 TL oldu Almanya'da en düşük asgari ücreti alan garson çöpçü en alt sınıf insan bile bizim paramiza çevirince 16 bin TL kazanıyor üstelik market alışverişi araba teklonojik ürünlerde onların para birimine göre baya uygun beyler bıktım artık ya yurtdışına gitmek istiyorum kaçak göçek nasıl gidebiliriz gençliğimiz elden gidiyor bu ülkede mutsuzum
Beyler bu fiyatlar ne böyle!!!
bu fiyatlar ne ara böyle fırladı beyler 33 TL tavuk mu olur spor yapan adamım yeminlen ülkeden sogudum ya
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 930
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 116.456 (Bu ay: 1.984)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 345 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı