Araç Pasta ve Cila Önerisi
Arkadaşlar Selamlar,
Ufak tefek yüzeysel çizikler için önereceğiz kaliteli pasta ve cila markası varmıdır.. şimdiden tşkkrler
silindi
SUV Model Araç Önerisi İstiyorum
Arkadaşlar Selamlar,
Kısaca şöyle özet geçeyim... ikilemde kaldım ev mi ? araba mı ?
uzunca süre ev diyordum ama krediler 500k üstü olmuyordu, ucu ucuna kacırıyorum.. bu hafta artık 250k üstü ev kredisi vermiyorlar.. dolaysıyla ev işi hayal olmaya doğru gidiyor...
Bende madem araç alayım dedim, Kendi aracım 2012 Model Jetta Trendline Model, 120k kilometresi oldu. memnunum aslında sıkıntımda yok ama manuelden otomatik geçişi yapmak dizlerim için iyi olacak yaş 50 yi geçiyor..
uzun lafın kısası SUV alayım ama benide üzmeyecek rakamlarda ve öne çıkan model olsun istiyorum ;
Tiguan
Ateca
Karoq
Q3 (çok pahalı aslında alınabilir gibi değil ama genede fikir verin)
Kia
Tucson
C5
3008
Kuga
gibi modeller karşıma çıkıyor... Bunun yanı sıra T-Roc da hoşuma gidiyor kasası olarak.. Tiguan nın kasası bana daha kutu gibi geliyor... neyse
sizin öneriniz ne olur ? Neden
500gb 636TL ve bana göre sıcak gibi
https://www.amazon.com.tr/gp/product/
Not: 3-4 Kişi ortak alınsa kargo parasıda sıfırlanır mı ?
1TB olan (1068tl)
M.2 NVMe SSD lerin okuma yazma hız sorunsalı
|
|
|
YARDIM wınXp kurulumu
|
Tasinabilir hdd sıkıntım
|
2012 Model Jetta Arka Far
|
Ender(iPhone 15 Pro Mavi) |
REFERANSLARIM :Meke(NUC10i7)-MrBeyaz(asus un65h)-hkodroidc2(ipx)-EnemyHunter(iphone6s+)-DODANLI(iphone X Kılıf)-Adoni(AppleTV4)-Serenity(Redmi4Prime)-heisenberg_76-Ordan Geçenbay-musakilic(sony ps3)-ASAP Rocky-mehmetthakann-adoni-Hicks-satlikgozyasi-imuratk-garuda-Sararmen-borgacik-Reobig-UzunERdem-mcx-enclave-ERGENEKON-Krypthone-erkahn |
Referans isteği ile uğraşmadım.. tüm referanslarım alım/satım yaptığım kişilerdir. onlarıda 2.el imza kısmına ekliyorum. |
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15.031
İkinci El Bölümü Mesajları: 2.332
Konularının görüntülenme sayısı: 87.136 (Bu ay: 1.798)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 994 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar