Access pointi fişe takınca internet kesiliyor. Yardım
Ana modem tplink Archer Vr400
Access point (Menzil genişletici) Tplink re305
Ana modemden ethernet kablosu ap ye geliyor re305 i access point olarak çalıştırıyorum. Geceleri bebek var diye fişten çekiyorum. Sabah falan taktığımda ana modem dahil 5 dakika civarı tüm internet kesiliyor. Sonra düzeliyor. RE305 DHCP yi kapadım hala aynı. Ayrıca ana modemden içerideki masaüstü bilgisayarıma gelen kablolu internet de kesiliyor. RE305 i bu şekilde superonline fiber internetin huawei modemiyle sorunsuz kullanıyordum böyle bir sorun yoktu. Netspeed e geçinde tplink modem aldım ondan sonra başladı bu sorun. Yardımcı olursanız sevinirim
Superonline sayfa açmama problemi !
Özellikle kablosuzda 4 haftadır sıklıkla sayfaları açarken kitleniyor. Cihazlardan wifi yi kapatıp hücresele geçinde devam ediyor. Kabloluda da yapıyor açıkcası refresh yapmam gerekiyor. Defalarca aradım müşteri hizmetlerini hattınız normal görünüyor dedi. Apartman whatsapp grubundan yazınca komşularda da aynı sorun olduğunu öğrendim. Ücretli eleman geldi turkcell den port un yerini değiştirdi aşşa kutudan ama sorun artarak devam ediyor. Bana yardımcı olabilecek biri var mı acaba ? Turknet vdsl e geçmeyi düşünüyorum çünkü çalışamıyorum pc den.
Long sedan tavsiye.
Aklimda superb ve talisman var simdilik. Bu fiyat segmetinde baska tavsiyeniz var mı ?
Olması gereken fiyatı yanlışlıkla listeleyen itopya
Muhtemelen üreticiden geldiğinde satılması gereken fiyat. Vallahi bize gelişi 20.000 diyip 30.000 e koyarlar siteye. Ne asus ne msi hiç bir firma serbest piyasa deyip bu çakallara 20.000 e satmıyor bu kartları. Normal fiyatından veriyor. Bunlar yamyamlıklarından yapıyorlar bunu
Özelde safra kesesi ameliyatı ne kadar ?
Bilen varsa lütfen söylesin internette bulamadım hiç bir şey
Lastikcilerin fazla hava basması.
Aracımın kapı kolunda gosteren degerleri ön lastikler 32 arka lastikler 29. Lastikciler önde arkada 35 basıyor iki seferdir. Bunun sebebi nedir? Hatta son sefer öne 35 arkaya 36 basmislar
3200 ram cpu z de 3800 gösteriyor ?
xmp ile 3200 de çalışıyor ram ler ama cpu z de 3800 gösteriyor bunun sebebi nedir ?
Doktor Favipiravir kullanma dedi.
Malesef test pozitif çıktı. Yani super izole haldeyken bende de çıkıyorsa demek ki dünyanın büyük çoğunluğuna bulaşır bu. Sormak istediğim doktorum bu Favipiravir i şimdilik kullanma dedi. Yan etkileri çok fazla ve sende sadece biraz ateş var onu da parol alarak geçiririz dedi. Bende sordum kendisine kullanmadan da geçiyor mu diye diye evet dedi. Bu ilacı kullanmayan var mı aranız da ?
Amazon Asus Rog-Strix RTX2060 Super 4194TL
Bu sabah yaptılar indirimi ilgilenen varsa baksın. Fiyat iyi gibi
İ5 10600 Kaç Sene Götürür ?
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.886
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 82.841 (Bu ay: 438)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.605 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor