Telefon sorunu
Mediamarktan iPhone13 almıştım 1 sene oldu 128 gb aldım fakat hafıza hemen doldu ve sanki telefon kapanıyormuş gibi oluyor yükleniyor logosu çıkıyor kilitleniyor ama yine aynı normale dönüyor uygulamalar açılmıyor filan bu durumda mağazaya gidip garantiye versem düzelir mi sizce ne yapılır bu durumda ?
Platonik bir mesele…
Arkadaşlar çalıştığım yerde sürekli gözüme çarpan biri vardı bazen sabahlarınaynı asansörde denk geliyoruz normalde asansör beklediğimiz yer kalabalık oluyordu bir türlü yanına gidip konuşmaya cesaret edemiyordum sonra bir gün sabah asansör bekliyordum baktım o da geldi etraf sakin fırsat bu fırsat deyip bir cesaretle bi konu bulup konuşmaya başladım ismini filan hep öğrendim sonra ineceğim yer yaklaştı kolay gelsin deyip ayrıldım sonrasında denk gelemedik bir ara hiç beklenti içerisinde olmadan yolda yürüyordum içeri girdim asansöre yaklaştım asansör geldi baktım o da geliyor asansörü tuttum teşekkür ederim dedi gülümseyerek nasılsın dedim bildiğin muhabbet ediyoruz hani kız bana alışmış gibi öyle bi odaklanmışım ki ineceğim yeri bile basmayı unutmuşum onun katına geldik kolay gelsin dedi. Fakat bu hafta denk gelemedik olursa bu üçüncü karşılaşmada ne yapabilirim sizce sosyal medya hesabını bulamamıştım bir şekil buldum istek atmadım sizce bunun yerine öğle aradı kahve içmeye mi davet etsem yoksa bizim birimden bu işleri bilen bir abla var ona söyleyip o mu bağlasa ? Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 🙏
Arkadaşlar İstanbul Bahçelievlerden Sultangazi Viaport a en kolay yönden nasıl gidebilirim acaba ?
Bahçelievlerden Sultangazi Viaport a nasıl gidebilirim?
Bahçelievlerden Sultangazi Viaport a en kolay yönden nasıl gidebilirim arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.
Bahçelievlerden Sultangazi Viaport a nasıl gidebilirim?
Bahçelievlerden Sultangazi Viaport a en kolay nasıl gidebilirim?
|
Görüştüğüm kız ne yaptığını söylemiyor
|
Trendyol den siparişim gelmedi !
|
Mesleki eğitim merkezleri hakkında bilgisi olan var mı ?
|
İlk defa bir kızla buluşacağım !
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 449
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.266 (Bu ay: 219)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar