Sistemimi ne kadara satabilirim?
Merhaba arkadaşlar,
Laptop almak istediğim için masaüstü bilgisayarımı satmak istiyorum. Ne kadara satabilirim sizce?
İşlemci: Intel Core i3-12100F 3.30GHz 4 Çekirdek 12MB L3 Önbellek Soket 1700 İşlemci
Anakart: Asus Prime H610M-R D4-SI Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart
Ekran Kartı: Asus ROG Strix Radeon RX 6650 XT OC V2 ROG-STRIX-RX6650XT-O8G-GAMING 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı
2 adet RAM: XPG Gammix D30 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320016G16A-SR30 Ram
SSD 1: Kingston NtV2 SNV2S/500G 500GB 3500/2100MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk
SSD 2: Samsung 870 EVO MZ-77E1T0BW SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD
Kasa: Bitfenix Nova Mesh NSE-300-KKGSK-RP4A Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Siyah Mid Tower Kasa
PSU: Bitfenix BP-BP600ALNN-9R 600W 80+ Power Supply
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-1-tb-870-evo-mz-77e1t0bw-2-5-sata-3-0-fiyati,997687312.html
Tecil hakkında
Arkadaşlar merhaba, benim askerlik tecilim 2024 sonunda bitiyor. Haziran'da 28 yaşında olacağım. Şimdiye kadar 2 tane önlisans bitirdim. Mevcutta AÖF'te lisans bir bölüm okuyorum ve Ağustos ayında mezun olacağım. (tek bir dersim kaldığı için yaz okulunda vereceğim)
Eğer başarabilirsem tezsiz yüksek lisansa'a kayıt olacağım ancak yaz okulu süresinden dolayı başaramama (sürenin geçme ihtimali) ihtimali var. o zaman ocak ayında başvuru yapmam gerekecek.
Sorularım:
Sizce linsans programında mezun olduğumda, tecilim yine 2024 sonunda biter mi yoksa 2025'e kadar devam mı eder? (Mezun olunca ek tecil uzaması olur mu)
Mezun olduğum halde eğer tecilim 2024 sonunda biterse, ben 2025 ocakta yüksek lisans'a kayıt olabilir miyim? Tecil bitince direkt askere alım mı başlıyor?
sporcard referans
Selam sporcard kullanan varsa özelden referans için yazabilir mi?
Forumun çok ekmeğini yedim. Birazda bizim katkımız olsun.
https://www.hepsiburada.com/samsung-ge83x-and-23-lt-mikrodalga-firin-p-MTSAMGE38X?magaza=Hepsiburada
telefonda müzik dinlemek için kulakiçi kulaklık
xiaomi bluetooth kulaklığım var ancak sürekli şarj işi uğraştırdığı için kablolu bir kulaklık almak istiyorum 150 tl ye kadar önerisi olan var mı arkadaşlar? malzeme kalitesi ve tabiki ses önemli basslar iyi olursa hoşuma gider
şu ürünü gördüm kaliteli bir şeye benziyor ancak markayı ilk defa duydum
Amazon Prime üyelerine amazonda 100 TL'ye 40 TL bonus
Kampanyadan faydalanmak için kampanyaya Garanti BBVA Mastercard logolu bireysel banka veya kredi kartıyla Amazon Prime'a ilk kez üye olunması, Bonusflaş'tan "Hemen Katıl"a tıklanması ve amazon.com.tr'den tek seferde 100 TL ve üzeri tutarda alışveriş yapılması gerekmektedir.
Kampanya 3 Mayıs - 12 Haziran 2021 tarihleri arasında ilk kez Amazon Prime üyesi olanlara özeldir. Daha önceden Türkiye veya başka bir ülkede Amazon Prime üyeliği olanlar kampanyadan faydalanamayacaktır.
75 tl ye 40 tl chippara (kişiye özel)
100/20 kuponunu alırken gördüm sizede gelmiş olabilir arkadaşlar
solaris bonus + indirim kombosu
8 marta kadar 1100 TL üstü alışverişlerde 100 Tl bonus 600 Tl alışverişlerde 50 TL bonus
Güneş Gözlüğü Kampanyaları (shopsolaris.com)
+
ikinci gözük için 40 TL indirim:
+
ilk sipariş için %10 indirim
+
rayban ekstra %5 indirim
+
solar350 veya solar700 kodunu girerek ekstra indirim
(solar350 350 tl ve üstü alışverişlere 50 tl)
(solar700 700 tl ve üstü alışverişlerde 100 tl)
bu komboları yaparak alışveriş yaptım kanıt (-100TL de bonus):
artı olarak avantajix vb. siteleri deneyebilirsiniz ben alırken kullandım ancak göstermedi işlemi
Finansbank beni dava etti
Merhaba arkadaşlar bugün bir telefon aldım İstanbul Yedikule emniyeti beni ifadeye çağırıyordu. Sebebini sorduğumda telefonda söylemeyeceklerini gidip ifade vermem gerektiğini söylediler. Telefondan yarım saat sonra gittim güvenlik kamera kaydından beni gösterdiler sen misin vs. diye evet dedim hepsine. Olay ne deyince Kasım 2020 de 5k civarı para yatırmışım ve içinden 1 adet 100 tl sahteymis bu yüzden benim yatırdığımı tespit edip dava etmişler. Halbuki o parayı ptt şubesinden (gişeden) çekip Finansbank enpara hesabıma yatırmışım. İfademi verdim haberim yok ben 100 tl sahte olduğunu bilmiyorum diye. Polis memuru büyük ihtimalle mahkemeye çıkarsın dedi. Aramızda avukat veya hukuktan anlayanlar varsa durum ne olabilir yardımcı olabilir mi rica etsem. Trafik cezası bile olmayan biriyim bu durum canımı sıktı gerçekten beladan uzak dururken bela beni buldu. 100 tl için de böyle sıkıntı yaşamamak ayrı sinir bozucu.
Finansbank beni dava etti
Merhaba arkadaşlar bugün bir telefon aldım İstanbul Yedikule emniyeti beni ifadeye çağırıyordu. Sebebini sorduğumda telefonda söylemeyeceklerini gidip ifade vermem gerektiğini söylediler. Telefondan yarım saat sonra gittim güvenlik kamera kaydından beni gösterdiler sen misin vs. diye evet dedim hepsine. Olay ne deyince Kasım 2020 de 5k civarı para yatırmışım ve içinden 1 adet 100 tl sahteymis bu yüzden benim yatırdığımı tespit edip dava etmişler. Halbuki o parayı ptt şubesinden (gişeden) çekip Finansbank enpara hesabıma yatırmışım. İfademi verdim haberim yok ben 100 tl sahte olduğunu bilmiyorum diye. Polis memuru büyük ihtimalle mahkemeye çıkarsın dedi. Aramızda avukat veya hukuktan anlayanlar varsa durum ne olabilir yardımcı olabilir mi rica etsem. Trafik cezası bile olmayan biriyim bu durum canımı sıktı gerçekten beladan uzak dururken bela beni buldu. 100 tl için de böyle sıkıntı yaşamamak ayrı sinir bozucu.
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.965
İkinci El Bölümü Mesajları: 104
Konularının görüntülenme sayısı: 87.371 (Bu ay: 794)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.351 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO