1+1 hoparlörden ses gelmiyor
Merhaba dostlar. 2-3 aydır kullandığım 1+1 hoparlorün kablosu masanın altında sıkışmıştı. Kabloyu kurtardığımda herhangi bir ses sorunu yoktu. Sadece ses açıp vermek için kullanılan çarkı saran koruyucu plastik açılmıştı. İki gün sonra çalışan hoparlör çalışmamaya başladı. Fotoğraflarını buraya atıyorum çok anladığım bir konu değil yardımlarınızı bekliyorum. Sorun nerededir yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bilgisayarın jack girişi çalışıyor.
Kontrol amaçlı kulaklık ile denedim problem yok. Sürücü güncel.
CD/DVD ROM' dan gelen yazma sesinin çok yüksek olması
Merhaba dostlar. CD Rom' dan yakma işlemi yaparken inanılmaz derecede dönme sesi gelmeye başladı. Bir süre bu sesi yapıp, sonra normal ses desibeline dönüp CD' yi yakıyor ama bu ses dayanılmaz derecede fazla. Sorunu nasıl çözebilirim?
Kozmetiği bozulmuş, deforme olmuş AAA pil kullanımı
Merhabalar. Kozmetik olarak deforme olmuş bu pillerin kullanıma devam edilmesi sağlık yönünden sorun teşkil edebilir mi? Piller de sorun yok. Şarj oluyor ve çalışıyorlar. Ancak evde çocuğum var oyuncaklarında kullanmıyorum pilleri kullanımı sağlığa zararlı olabilir diye. Ciddi sorun olabilir mi bu tarz pillerin kullanılması?
Merhaba dostlar. Redmi Note 7 telefonumun arka kapağının sol tarafı açılmaya başladı. Çözüm önerilerinizi öğrenebilir miyim? Masrafım ne olur, kısa vadede sorun devam edebilir mi?
Kırılan ehliyeti yenilemek için ücret ödeniyor mu?
Cold War alınır mı?
Merhaba arkadaşlar. Call of Duty Black Ops Cold War oyuncu sayısını merak ettiğimde sağlıklı sonuçlar bulamadım araştırmam sonucunda. Sizce bu saatten sonra Cold War alınır mı? Oyuncu az ise almaya lüzum görmüyorum o sebeple sormak istedim.
Akülü araba güç ışığı yanıyor araba çalışmıyor.
Merhaba.
Oğlumun akülü arabasının güç ışığı yanıyor ancak araba genelde çalışmıyor. Nadiren çalıştığı oluyor. Herhangi bir müdahale yapmamama rağmen bir çalışıyor bir çalışmıyor ama genelde çalışmıyor. Daha önce anakart arızası vardı. Pedalına bastığımda "tık" sesi alıyordum. Sorunun anakartta olduğu bildirildi ve yenisi gönderildi. Yeni anakartı kullandıktan bir gün sonra ilk başta bahsettiğim problem oluştu. Sigortada mı sorun var aküde mi sorun var anlamadım. Güç ışığı basınca yanıyor. Sorun aküde mi sigortada mı? Ya da anakarta takılan soketlerde midir? Anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Xiaomi Redmi Note 7 - PC' ye fotoğraf aktarma
|
Turkcell' den, Vodafone' a geçmek
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 191
İkinci El Bölümü Mesajları: 144
Konularının görüntülenme sayısı: 15.552 (Bu ay: 256)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El