Z490 Serisi Anakart ve 11. Nesil İşlemci Uyumu
Yeni aldığım işlemci ve anakart uyumlu mu ?
Aldığım anakart MSI Z490A-Pro
Aldığım işlemci Intel i7-11700k
Kurulumu yaptım , anakarta elektrik geliyor , fanlar çalışıyor vs. ama birtürlü post ekranı gelmiyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Edit : Z490A-Pro ' nun 11. nesil desteği var fakat belirli bir BIOS sürümünden sonra varmış.Bilgisayarın önce 10. nesil bir işlemci ile açılması , BIOS update ' i yapılması ve sonrasında 11. nesil işlemcinin takılması gerekiyormuş.
Edit 2 : MSI ' ın Şişli ' de ki servisinde anakart ' a BIOS güncellemesi yaptırdım ve sonrasında tekrar kurulumu gerçekleştirdim.An itibari ile herhangi bir sorun yok ve 11700k ' yı 5.0 Ghz ' de sorunsuz kullanıyorum. Eğer 11. nesil işlemci alacaksanız 490 serisinden uzak durun , 590 serisi anakart alın.
Asus A170 M.2 slotu vidası
Merhaba ;
Samsung 980 M.2 SSD aldım fakat vidası içinde gelmiyormuş , anakartın içinden çıkıyormuş fakat anakartı alalı baya oldu vidayı bulamadık.Evde 100 çeşit vida var hiçbiri uymadı.İnternette bakındım ebay ' de vs. buna uygun vidalar satıyorlar ama Türkiye ' de alabilecek yer bulamadım.Şuan için farklı bir şekilde tutturdum ama heran çıkabilir gibi duruyor , bunun vidasını internette nerede bulurum yada ölçüsünü falan bir yerde bulabilirmiyim gidip hırdavatçılardan vs. alayım.
KYK Öğrenim Kredisi Ödemesi
|
Albion Online Free to Play Oldu
|
Kırıklarda SGK rapor ödemesi
|
Data Hattı Sunucu Odasında Nasil Bulunur
|
192.168.1.25 #1 , 192.168.1.25 #2 Ne Demek
|
Faks Calmiyor
|
Wordpress Yedek Alımı
|
Text görünümü sorunu
|
Meslek: Bilgi İşlem Görevlisi
İlgi Alanları: Java Android Coding
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.944
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 6.179 (Bu ay: 88)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 183 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO