Konuyu nereye açacağımı bilemedim;
Kendi bilgisayarımda DVR lan bağlantısı ile 60 dakikalık kayıtları belirlenen hedef klasörün içinde topluyorum, DVR cihazı otomatik hedef klasöre atıyor,oluşturduğu örnek İsim 25042024_2143.mp4 tarih_saat gibi oluşuyor,ben bunu bir örnek bir web sitesi üzerinde önce lokasyon, tarih sonra saat seçip çağırmak istiyorum,bu web sitenin tabanı Wordpress olabilir veya başka önemli değil, web sitesi üzerinden görmek istiyorum,sitem açılan sayfada lokasyon seçip tarih ve saat seçtiğimde videoyu getirsin istiyorum, ve videoyu izlemek istiyorum,DVR sanal hosting'e atabilirim ancak bu ileri ki zamanda sunucu için ciddi bir ağırlık demek olur bende kendi bilgisayarımı sunucu gibi kullanmak istiyorum,bilgisayarım hiç kapanmıyor, sabit İP.
FC 24 İlgili Sorunlar [AÇILMIYOR]
Oyunu EA Play'dan aldık, oyunu normal şekilde indirdi, oyunu açmaya çalışınca aşağıdaki kayıta aldığım gibi oluyor anakart problem'idir diye düşündüm, gidip anakart değiştim yine sorun aynı. Oyunu tıklıyorum FC 24 splash ekranı geliyor sonra tekrar EA Play ekranına geri dönüyor.
Nette gösterilen EA Sports FC 24\__Installer\EAAntiCheat\ kaldır tekrar yükle gibi bir YouTube üzerinden görüp aynısını yaptım, tekrar oyuna girdim ancak hiçbir etkisi olmadı oyunu yüklediği bilgisayarın ekran kartı işlemci ve genel RAM özeliklerini atıyorum.
FIFA 23'ü açmaya çalışıyorum, güvenli önyükleme hatası veriyor, BIOS'a girip güvenli önyüklemeyi etkinleştirecek veya devre dışı bırakacak bir bölüm yok. Benim biosta böyle bir ayar seçeneği yok.
Sistem bilgisinde güvenli önyükleme alanında Desteklenmiyor yazıyor, bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum
Merhaba Mysql'de Yazılmış Raporlarım Mevcut Ancak ben MSSQL Çevirmek İstiyorum; Örnek Aşağıda Verdim Kodları:
CREATE DEFINER=`root`@`%` PROCEDURE `AylikAlisToplami`(Qilktarih datetime,Qsontarih datetime,QStok varchar(8000),QGrup varchar(8000),QMarka varchar(8000),QCari varchar(8000),QCGrup varchar (8000),QLokasyon varchar(8000))
BEGIN
SET lc_time_names='tr_TR';
Select date_format(a.tarih,'%M-%Y') Aylar,sum(d.tutar_ara*d.doviz_kur) AlisTutari,sum(case when a.belge_tip in (3,7) then d.tutar_ara*d.doviz_kur else 0 end) IadeTutari, sum((d.iskontosuz_tutar-d.tutar_satir)*d.doviz_kur) IndirimTutari, sum(d.kdv_tutar*d.doviz_kur) KdvTutari, count(DISTINCT a.id) IslemSayisi, EXTRACT(YEAR FROM a.tarih) Yıl, EXTRACT(MONTH FROM a.tarih) Ay
From belge a
Join belge_detay d on (a.id = d.belge_id)
Join cari c on (a.cari_id = c.id)
Join cari_grup cg on (cg.id=c.cari_grup_id)
Join tnm_kullanici p on (a.tnm_kullanici_id = p.id)
Join tnm_lokasyon l on (a.tnm_lokasyon_id = l.id)
Join stok s on (d.stok_id = s.id)
Join stok_grup sg on (sg.id=s.stok_grup_id)
join tip_belge tb on (tb.id=a.belge_tip)
Where tb.tip=1
and (d.tarih BETWEEN Qilktarih and QSonTarih)
and ('' IN (QStok) OR FIND_IN_SET(s.id,QStok))
and ('' IN (QGrup) OR FIND_IN_SET(sg.id,QGrup))
and ('' IN (QMarka) OR FIND_IN_SET(s.stok_marka_id,QMarka))
and ('' IN (QCari) OR FIND_IN_SET(c.id,QCari))
and ('' IN (QCGrup) OR FIND_IN_SET(c.cari_grup_id,QCGrup))
and ('' IN (QLokasyon) OR FIND_IN_SET(d.tnm_lokasyon_id,QLokasyon))
Group By date_format(a.tarih,'%M-%Y'), EXTRACT(YEAR FROM a.tarih), EXTRACT(MONTH FROM a.tarih)
Order By 6 Asc, 7 Asc,Ay;
END
FIFA 21 Origin ID Paylaşım Yeri
Merhaba arkadaşlar FIFA 21 beraber etkileşimli oynayabileceğimiz etkinlikler yapabileceğimiz arkadaşlar arıyoruz.
2VS2 Oynamak isteyen arkadaşlar varsa buradan origin ID'lerini yazabilirler birbirimizi ekleyebiliriz.
Origin:Prowlerr
Ekrana Görüntü Alamıyorum
Elimde eski ekran kartım var bende yükseltmek istedim, H55 intel anakartıma r7 240 4 GB 128 bitlik ekran kartım yerine nitro 8 gb 256 bitlik ekran kartı aldım. biraz kurcalamam neticesinde power suply değiştirmem gerektiğini anladım 300w power yeterli gelmeyeceği için 650w aldım.
Monitörüm;
Philips 223V5LSB/01 21.5" 5ms Full HD LED Monitör
Bağlantı
- VGA (D-Sub) bağlantı noktası sayısı
- 1
- DVI bağlantı noktası
- Evet
- DVI-D bağlantı noktası sayısı
- 1
- HDCP
- Evet
Şimdi görüntü alamıyorum,yeni nesil ekran kartımı çıkarıp eskisini takıyorum görüntü geliyor,
Deneme yaptıklarım;
1-VGA dönüştürücü aldım, ekran kartının HDIM girişine ordan monitörlerle bağlantısını yaptım.
SONUÇ: Çalışmadı.
2- Dedilerki VGA çözümlemekte sıkıntı çıkarabilir DVI denemelisin.
Sonuç Yine Görüntü Alamıyorum Sorun Nerde Anlamıyorum.
|
|
|
Üretim İçin Şampiyon Doberman İsim Önerisi
|
Origin ID: Mertt-TRFIFA 18 2 vs 2 |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 180
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 20.353 (Bu ay: 230)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun