6000 tl sistem tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba şuanda Asus VG27VQ 27" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu monitörüne sahibim.Yanına bir kasa dizmek istiyorum Max bütçem 6000 kritik durumlarda küçük miktar aşabilirim.Freesync bir monitör olduğundan ekran kartında amd tarafını seçmem gerektiği düşüncesindeyim ama emin değilim pek bir bilgim yok.Warzone vb tarz oyunlar oynuyorum şöyle Orta ayarlarda 115-120 fps verebilecek bir sistem olursa çok iyi olur.Bu monitör ve bilgiler dahilinde tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için 😊
Bu arada elimde bir adet intel i5 6500 işlemci var iş görür mü onunda bilgisini verirseniz iyi olur.Yoksa onu satıp yeni kurmayı düşünüyorum😊
6000-6500 tl sistem önerisi yardımınız lazım
Arkadaşlar merhaba şuanda Asus VG27VQ 27" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) bu monitöre sahibim.Yanına bir kasa dizmek istiyorum Max bütçem 6000 kritik durumlarda küçük miktar aşabilirim.Freesync bir monitör olduğundan ekran kartında amd tarafını seçmem gerektiği düşüncesindeyim ama emin değilim pek bir bilgim yok.Warzone vb tarz oyunlar oynuyorum şöyle Orta ayarlarda 115-120 fps verebilecek bir sistem olursa çok iyi olur.Bu monitör ve bilgiler dahilinde tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Bu arada elimde bir adet intel i5 6500 işlemci var iş görür mü onunda bilgisini verirseniz iyi olur.Yoksa onu satıp yeni kurmayı düşünüyorum.
Terk edildim
|
konu silinebilir
|
Konu silinsin
|
Güncellemeden sonra oyun kapanıyor
|
aşık oldum ciddi
|
Ltb ile ilgili soru
|
Lys fem 3 hamle
|
Ygs türkçe soru bankası
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 300
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.280 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun