Arkadaslar Merhaba! Benim elimde iki adet modem var;Model VMG3625-T50B ve DX3301-T0 bunlarin ikisinde de evimde kullanmak istiyorum. DX3301-T0 modemi kurdum ve bagladim ve duzgun sekilde calisiyor, Wi-Fi baglaniyor sorunsuz sekilde calisiyor. Ikinci VMG3525-T50B modemi kurdum ve Bridge sekilde yapilandirdim ve IP farkli ayarlandim dhcp kapali,kablo ile bagladim ve bilgisayarimda bir sorun olmuyor fakat DX3301-T0 Ana modemde wifi surekli kesiliyor neden oluyor bir turlu cozemedim surekli denedim ve kapattim actim ve resetledim ama halen ayni sorun oluyor bunu cozebilen var mi sebebini cozemedim.Tesekkur ederim.
Satılık temiz Üniversite kitapları
Arkadaşlar elimde üniversite sınavı hazırlık için kitaplar var birçoğu hiç çözülmemiş vaziyette almak istiyen arkadaşlara uygun fiyatda indirim yapacağım tek tek alabilirisiniz fakat toplu almak daha ucuzu gelir derim.
-Altındağda 18 yaşında şehit olan Emirhan yalçının babası"Benim çoçuğum ülkesi için ve sizin için öldü.Bana oğlumu geri verin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip erdoğanı ve İç işleri bakanı Süleyman Soyluyu buraya gelmelerini istiyorum"dedi
-Son olarak "Tek isteğim suriyelerin buradan gitmelerini istiyorum çünkü benim çoçuğumun kalbine saplanan bıçak bütün türk milletinin kalbine saplanan bıçaktır" diye ekledi
Imat sınavı ve İtalyada Eğitim vize başvurusu.
Merhaba arkadaşlar birkaç sorunum var. İtalyada Imat sınavı için başvuru için yapmak istiyorum fakat pre-enroment kısmında benden lise diploması italyanca tercümesi isteniyor fakat şu an bir üniversitede son dönem öğrencisiyim ve orjinal lise diplomamı üniversiteye verdim, böyle yurt dışı başvuruları içi e devlet lise diploması çıktısı ile imzalatıp noter onaylatıp başvuruda kullanılabilirmi yani tam bir cevap bulamadım arada derede kaldım, bu konuda bilgi ya da italyda okuyan arkdaşlar varsa çok yardımları dokunur çok teşekkür ederim.
Not:Başkonsoluğa yazdım fakat tam bir cevap alamadım bu tarz durumlarda devletin hangi kurumuna yazmalayım dış işleri bakanlığına ya da eğitim bakanlığına mı ?
Merhaba Forumdaşlar
Benim sorunum ben formasyon almak istiyorum şu an fotoğraf lisans bölümü bitirdim ve formasyon ile alakalı şeyler bakıyorum benim bildiğim kadarı ile formasyon için para ödeyip dönemlik dönemlik dersler alınıp bir sene içersinde bitiyormuş ayrıca bu pandemi döneminde acaba üniversitiler formasyonu onlinenmı yaptı sorularım bunlardır.
İyi geceler, teşekkürler.
Selamlar sayın forumdaşlar benim bir sorum olacak,Ben Fotoğraf Bölümü Lisans mezunu bir arkadaşınızım ve kpss ye girip liselerde fotoğraf derslerinde öğretmenlik yapmak istiyorum bu seneden dolayı formasyon alamadım ayrıca bu bölümde formasyon almadan öğretmenlik yapılabilirmi? kpss girmek yeterlimidir? konu hakkında bilgi abilerimi ablalarımı beklerim saygılarımı sunarım.
Lenovo Garanti Rezaleti !!!
Merhaba Dostlar,bügün belki kafanızı ağıratacak bir şey daha inanın benimde içimde böyle öfke kusmak istiyorum fakat...
Öncelikle olaylar ilgiili birkaç önemli noktayı söyleyim Loptobum Lenovo Y540 legion model ve 8 ay önce almıştım çalışmasınada herhangi bir sıkıntı yoktu fakat bir gün uçlu kalemimi kullanırken kalemim ucu BACKSPACE tuşunun altına kaçı biraz uğraşınca almaya başardım fakat tuşu yerine takamadım muhtemlen bir şeyini yanlış yapıyorum veya çıkarırken yanlışlıkla bir parçası kırıldı bilmiyorum,dedim böyle olmayacak en iyisi garantiye yollayım alıtını çiziyorum Sadece"Backspace"tuşu bozuk ve klavye tüm klavye değil tek tek tuşları değişebilir her neyse.Desteğe başvurduğumda ise benden klavyenin tuş fark etmez tamamen üst kasanın değiştirlerceği ve ücret alıncağı söylendi ben halen şok şekilde bekliyorum.Nasıl olur ya
Not-Garantisi halen devam ediyor.
Sadece backspace tuşu yapmayın hiçmi yedekte aynı modelin backspace tuşu yokmu bozulan bir modelin direk çöpemi atıyorsunuz depo da tamir için lütfen kandırmayın ya.
Lenovo Legion Y540 Backspace yerine oturmuyor!
Merhaba arkadaşlar saçma ve inanılmaz basit bence ama işte olmuyor. Dün gece lenovo Legion Y540 modeli laptopumu tuşlarının altına bir kalem ucu kaçmıiştı ardından ucun kaçtığı kısım backspace tuşun altındaydı neyse tuşu biraz uğraşla çıkardım fakat tuşu geri takamıyorum,saçma şekilde benzer loptop kısımların yaptım ama yinede oturmuyor yani en kademe garantiye gönderecem abi bilemedim.
Şimdiden Teşekkürler arkadaşlar.
Hi8 kamera çevirici yardım
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum var benim elimde hi8 kasetli bir video handcam var fakat bunu nasıl dijitale aktaracağımı emin olamadım.
-Benim sorum, böyle kasetli videolarını dijitale aktaran varmı varsa nasıl ?
-Ben internetde Video Capture Adapter diye birşey buldum fakat direk ingilizceye türkçeye çevirince buna benzer pek bir malzemeye bulamadım ne diye aratmalıyım ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
Hattım Turkcell de faturlarlı ne yapmalıyım ?
Arkdaşlar benim büyük bir sorum var öncelikle telefonumu hiç kullanmıyorum muhtemelen 2 seneye yakın kullanmayacağım bu günlerde hattım tahhütü bitiyor ve arada kaldım hattımı en ucuz faturları hatta taşımak istiyorum tavsiyeleriniz varmı,birde hattımı dondursamı yoksa kapatsamı yani mesela ne farkı var,eğerki tahhüyüt bitti diyelim ve ben hiç telefonumu kullanmadın yani hiç bir görüşme yapmadım flan... Yine de sanki önceki tarifdedi gibi ödemem lazım değilmi? Sorularım bunlardı teşekkür ederim şimdi'den.
2012 Donanım haber 2012 girişliler |
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 75
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.634 (Bu ay: 281)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO