Whatsapp Depolama Sorunu
Whatsapp üzerinden çoklu video gönderimi esnasında cihaz yetersiz hafıza uyarısı verdi ve videoları gönderemeden uygulamayı kapattım. Ancak depolama miktarında belli bir düşüş olmuş durumda. Video gönderimi esnasında uygulama ayarlarında whatsapp ın verilerinde göndermek istediğim videoların boyutu kadar bir artış oluyor. Gönderimden sonra veya gönderimi iptal ettiğimde bu boyut düşüyor lakin gönderimi tamamlayamadığım yada uygulamayı normal yollarla kapatamadığı için sanırım bu videoların birer kopyası kalmış durumda.
Sözün özü whatsapp cihazdaki verileri nerede tutuyor. Ayarlardan verileri temizle demeden bunları silmek istiyorum.
Powerpoint uygulaması
bir ilk okul uygulaması için, iki sepet düşünelim. birisi meyveler birisi sebzeler olsun. mesela 10 tane nesnenin bu sepetlere doğru şekilde atılması lazım. doğruysa doğru yanlışsa yanlış diyecek. bunu powerpoint te nasıl yaparım?
Visual Studio kurulmuyor
Visual Studio installer yüklemesini başlatıyorum. Dosyaların çıkartıldığını gösteren küçük bir pencere çıkıp kayboluyor ancak installerın yüklenmesi başlamıyor.
Windows 10 Dosya Gezgini Alt Bilgi
Windows 7 de bilgisayarıma girildiğinde dosya gezginin en altında bilgisayardaki yüklü ram miktarı vs. bilgiler yazardı. Aynı yerde bir flaş belleğe veya diske tıklandığında dosya sistemi vs. bilgileri gösterirdi. Bunu windows 10 yapmanın bir yolu var mı?
Csgo bir garip sorun
Csgo da karakter vurulduğunda üzerinde kalan canı gösteren kırmızılık belirdiğinde ekranda aşağıdaki videodaki gibi kırmızı çizgiler oluşuyor. Oyunun genelinde sorun yok. Hatta rekabetçi modda bu şekilde bir can gösterme durumu olmadığından orada da bir sorun yok. Bundan başka gtav te denediğimde de herhangi bir sorun yok. Görüntüyü monitöre dvi dönüştürücü vasıtasıyla VGA kablo ile aktarıyorum. Dönüştürücüyü değiştirmeyi, VGA kabloyu değiştirmeyi denedim. Hdmi kablo ile de denedim. Windows 10 ve Windows 7 de de denedim sorun devam etmekte. Pc yi ikinci el olarak yeni aldım. Neden kaynaklanıyor olabilir?
Toshiba lcd colour tv (49l2863dat) uygulama yükleme
Bu tv ye amazon prime ın uygulamasını yükleyebilme imkanımız var mıdır? Netflix, youtube, puhu, blue gibi uygulamalar var. Hatta daha başka bir sürü saçma gereksiz uygulama. Ancak prime yok.
Nvidia 8600 GT sorunu
Resimlerde de görebileceğiniz gibi ekranda çizgi çizgi karıncalanma tarsı şeyler oluyor. Sürücüyü kaldırınca olmuyor bu ancak doğal olarak çözünürlük 800*600 olduğundan kullanılacak gibi değil. Sürücüyü yükledikten sonra çözünürlüğü düşürmek fayda etmiyor. Nvidianın sitesinden ilgili kartın son sürücüsünü yüklemek de fayda etmiyor. Neden böyle oluyor, çözümü varsa nedir?
Edit: Yukaridakilere ek olarak bazen de mouse imleci gözükmüyor.
HP Pavilion DV6 1390ev ekran sorunu
|
HP Pavilion DV6 1390EV mavi ekran sorunu
botech bc 2100b yazılım yükleme
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 167
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.349 (Bu ay: 134)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar