Merhaba dun turk telekom fiber hizini 100 mbps den 500 e cikarttik. Evde iki tane bilgisayar var .ikiside wifi adaptor ile baglj masaustu pcler. Hiz testinde ikiside 100 mbps yi gecemiyor. Cep telefonlarimiz ise tam hiz veriyor 480-500 arasi . Wifi adaptorlerden birtanesj zyxell in nwd6602 adinda kucuk antensi olan ozelliklerinde 867 mbps ye kadar destekledigi yaziyor .Diger pc de bu meshur iki antenli wifi adaptoru var ac 1200 olan herkesin onerdigi buda sozde destekliyor ama neden bu sekilde olur? Ag ayarlarinda giriş hizi 550 mbps civari gorunuyor ama hiz testinde malesef dusuk
İphone 13 ekran arka planda gölgeler?
Merhaba oglumun bilgisayarinin ekran karti bozuldu.3-4 kez tamir edildi ama artik calismiyor malesef. Bozulan kart r9 280 3gb 386 bit idi. En az bunun ayarinda ekran karti tavsiyenize ihtiyacim var. Cok uzun suredir takip etmedigim icin ne alicagimi bilmiyorum.
Anakart Asus M5a97 R 2.0
İşlemci : Amd fx6300
Butce maks 3-4 bin tl.
İki oğlumun ikiside kanser hastasi. Biri 7 biri 13 yasinda.
2019 Nisan ayinda ozaman 6 yasindaki ogluma Omurga'da Ewing sarkom (kemik ve yumusak doku kanseri) teshisi koyulmustu.1 yil suren tedavimizde o kadar zor gunler gecirdikki gercekten tarifi yok. Bu surecte ayın neredeyse 15-20 gununu surekli hastanelerde gecirdik.Geri kalan gunlerinde en fazla dolu dolu bir gun evde diger gun hastanedeydik.Yine bu surecin 3 ayini Almanya'da radyoterapi alarak gecirdik ki Almanya'ya gitme cabamizda neler yasadigimizi anlatsam inanin kalbiniz dayanmaz.
Bu sene mart ayinda kemoterapimiz bitti.Hersey normale donmeye baslamisti. Ayda sadece bir kez kontrole gidip zamanimizi ailecek evde gecirmeye baslamistik.
Bundan bir kac ay once buyuk oglumun (13 yasinda) omzunda bir şişlik tespit ettik ve arastirma surecine girdik. Emar,bilgisayarli tomografi , biyopsi derken sali gunu hayatimizi yıkan sonuc cikti ve buyuk oglumuzda Ewing sarkom kemik kanseri cikti. Bu hastalik tibbi anlamda genetik olmadigi soylenen bir hastalik. Tum doktorlar boyle birseyin olduguna inanamiyor. Dunyada bizim esimiz benzerimiz baska bir vaka yok.
Şuan kendimi o kadar kotu hissediyorumki,ilk oglumda o kadar guclu olmama ragmen bunda malesef kendimi cok gucsuz hissediyorum.Psikiyatri doktoruna gidip kendim icin tedaviye basladim. Gercekten iyi degilim. Tum sureci bastan sona biliyorum. Hastaligin ne kadar zor, insani caresiz birakabilen bir hastalik oldgunu okadar yakindan biliyorumki. İnanin yasadigim hayal kirikligini tarif dahi edemem.
Lutfen yanlis anlamayin. Benim yasim 33 bu yasimda erken evlenmek basta olmak uzere hayata cok erken basladim ve belkide cok ilerde yasamam gerekenleri bu yasta yasadim. Lutfen ailenizin kiymetini bilin. Hayat gercekten para,pul,ev,arabadan ibaret deil. Biz gectigimiz tedavide yaklasik 20 cocugun vefat ettigine sahit olduk. Ve yine en az bu kadarina sahit olucaz ki bizde onlarla ayni oranda yaşama oranina sahibiz. Kucuk oglumun tekrar etme riski var bunun ne olacagi belli deil. En zor aninizda akliniza ben geleyim. Hayat cok kisa, bir gun sonra hayatinizin alt ust olmayacaginin garantisi yok. Annenizi babanizi,kardesinizi,abinizi,ablanizi,oglunuzu,kizinizi kimsenin kalbini kirmayin ve halinize lutfen şukredin.
İki hafta once babami kaybettim. Uzerine bu olay gercekten cok zor gunlerden geciyorum. Hepinizin dua larini bekliyorum.
Meslek lisesi bölüm secimi 9. Sinif mi oldu?
|
|
İss transferi kaç gün sürüyor ?
|
|
Aliexpress’ten 6,54 Tl’ye aldığım ürüne 10,90 TL vergi çıkmış
H A W K
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.389
İkinci El Bölümü Mesajları: 40
Konularının görüntülenme sayısı: 99.251 (Bu ay: 1.316)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.959 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası