Eskişehir fiber kullanan varsa eğer “utas.fut.ea.com“ a tracert atıp sonucunu paylaşabılırmı ttnet fiber geçmeyi düşünüyorum solden
Eskişehir sol ping
Eskişehirde yaşayan arkadaşlar rica etsem tracert utas.fut.ea.com yapıp görsel olarak atabilirmisiniz sol fiber kullanıyorum 24mb fiber ama pingi ne yaptıysam düşüremedim 62-64-65 xivarı alıyorum
Ps4 Pro ve Ps5(Fifa) için monitör önerisi
Öncelikle kullanım alanım ps4 pro var şuanda monitöre geçeceğim oynadıgım tek oyun nerdeyse fifa konsolda ps5 çıktığındada ps5 le uyumlu olması çok önemli benim için
1-Panel olarak va düşünüyorum ıps e gore ınput lag vs daha hızlı olacağı için tn panel düşünmüyorum görüntü kalitesinden dolayı
2-2k 27" 144 hz 1ms düşünüyorum
3-şöyle bir görüş var ps4 60hz max çıkış veriyor 144hz gereksiz diyenlerde var ama konustugum profesyonel fifa oyuncularıda 60hz sabit olsa bile akıcılık sağlıyor diyor bu konu çok onemlı benım ıcın yanı eğer bir etkisi yoksa boşuna 144hz almama gerek yok
4-2k tercihimdede bazı modeller 4k olan ps4 çıkışını downscale edip 2k ekranda 4k oynatabılıyorum bu onemlı sonucta 2k alıp 1080p oynamak ıstemıyorum.
5-hdmi ile bağlanacağım ıcın hdmi ile freesync gsync vs ve 144hz hdmi ile vermesi önemli
6-bazı 2k 144hz monıtorlerde 60hzde oynatınca akıcılık vs sıkıntılar oluyormuş ınputlag artırıyor diye bir yazı vardı rtings de
7-fifa gibi bir oyunda mprt ms mi gtg ms mi daha önemlidir hertz mi ?
bu dediklerimde yanlışlıklar olabilir bilen arkadaşlar bu ihtiyaçlarım doğrultusunda öneride bulunup açıklarsa sevinirim teşekkürler şimdiden
2K15 MYPARK Control sorunu[PC]
|
FIFA WORLD 3MİLYON COİNİMİ SATIYORUM!
|
Gtx 770 Windforce(3x) Montaj Yardım!!!
|
KONTORLE FACEBOOK ZYNGA CHİP ALINIR
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 67
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 2.881 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware