Merhaba, aracıma 4 hoparlör ve teyp alacağım. bas ve amfi daha sonra alacağım. tepy olarka bu iki model arasında kaldım benim için performans daha ön planda. Hangisini tercih etmeliyim.
https://www.hepsiburada.com/sony-dsx-a416bt-bluetoothlu-oto-teyp-p-hbv00000m75yq
bu arada 16 cm hoparlörler içinde yardım bekliyorum aklımda Morel Maximo Ultra 602 var fakat 4 tanesinide bundan almak doğrumu bilmiyorum.
Merhaba, tecilim haziranda bitiyor. Mezun olduktan sonra çok güzel bir işim oldu 3 sene çalışmadan askere gitmek istemiyorum. Güz döneminde Eylül gibi) yüksek lisansa kayıt yaptırabilir miyim? Nasıl bir yol izlemeliyim bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
Merhaba, aracım için ön 2 pandizot 2 olmak üzere 4 hoparlör takacağım ayrıca subwoofer ve amfi de alacağım bütçem 2000 civarı. Önler 16 veya 16.5 cm ama arkaları bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Max 67bine tavsiye
Merhaba, Max 67bin bütçem var. Yrv turbo almaya niyetliyim fakat çok az olduğundan temizini bulmak çok zor. Xsara bakayım dedim ama onlarda korkutuyor. Sizin onerileriniz nelerdir.
Başlıkta belirttiğim gibi, yrv turbo arıyorum.
Merhaba. 27 yaşında makine mühendisiyim. Okuldan geç mezun oldum yani sektörde yeni çalışmaya başladım ve mutlu olamayacağımı farkettim. Bilgisayarlarla aram hep iyi olmuştur. Bu nedenle yazılım konusunda kendimi geliştirip yola devam etmek istiyorum. Nereden başlamalıyım ? Kendi mesleğimi de tamamen çöpe atmadan işime yarayacak diller nelerdir. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Hattımı taşıdım, yardım.
|
Turkcell Elçi Yakını
|
Max 110bin araba tavsiyesi
|
Access point bağlantı sorunu
|
Meslek: Makine Mühendisi
Sadece bilmek özgürleştirir. |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.036
İkinci El Bölümü Mesajları: 95
Konularının görüntülenme sayısı: 85.068 (Bu ay: 3.572)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 46 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor