SAĞLIK SİSTEMİNİN REZALETİİİİ
Bugün ayağımda oluşan bir zedelenme sonucu bulunduğum ildeki ortopedi servsine gittim. Doktor önce röntgen istedi , yarı topal halimle başka binadaki röntgen çektirme yerine gittim . Ordan aynı şekilde geri doktorun yanına geldim. Röntgen filmine baktı ve hiçbirşey söylemeden ayağını alçıya alacaz sonrasında tomografi istiyorum dedi. Alçıya aldırdım ayağımı üstüne basmamak gerek tabi ki. Hemen hasta içindeki medikalciden koltuk değneği aldık 300 tl ordan girdi. Sonra tomografi çektirmek için yine o uzaktaki binaya koltuk değnekleri ile gittim baya bi efor sarfederek. Oraya vardığımda tomografi için randevu almam gerektiğini öğrendim. Sonrasında ana binaya yeniden döndüm. Ordan randevu aldım gecenin 12 sine verdiler . Birazdan yine o lanet binaya gidecem. Sağlık sistemi hem hastalar hem de sağlık çalışanları için o kadar kötü durumda ki anlatılacak gibi değil. Maalesef bende bi sağlık çalışanıyımmm. Bu gün cidden özel hastaneye gitmediğim için pişmanımm. Ve hala ayağımda ne sıkıntı var bilmiorumm. V e tüm bunları yaparken yalnızdım . O binalar arasında dolanmak cidden ölüm gibiydi o haldeykennnn. Yani hasteneleri insanların rahat kullanabileceği şekilde ergonomik tasarlamak çok mu zorrr. Çok doluyum arkadaşlar çokkkkk.
İÇ DÖKME
Hayattan gram zevk almıyorum, daha 24 yaşındayım herşey o kadar boş geliyor kii
Bi devlet hastanesinde hemşire olarak çalışıyorum , istemediğim bi bölümdeyim.
Yönetim çalıştığım bölümü değiştirmiyor. Başka şehire taşındık diye borçlar bi dünya oldu zatennn.
Mesleği bırakamıyorum , bıraksam ne iş yapacam onu da bilmiyorum. Bu işi de emekli olana kadar ölümden beter geliyor düşündükçe içime fenalıklar basıyor. Siz siz olun sevmediğiniz mesleği yapmayın arkadaşlarrrrrrr.
Hayat cidden o kadar boş kiiiiiii , sevmediğiniz bir otramda bulunmka bu boşluğu daha da derinleştiriyorrrr.
Sonumuz hayrolsunnnn, bunun hayrı nolur bilmiyorumdaaaaaa
Bu ilişki olur mu
|
Klavye bazı tuşlar basmıyor
|
Bölümün Puan Türü Değişir mi?
|
İlan kattım kaldıramıyorum
Hangisi ni almalıyım?
Vertigo hakkında bilgi
|
Bilgisayar ın fanı durmuyor.
b max mi 500 l mi
|

Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 652
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.215 (Bu ay: 311)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 225 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic