logitech g305 mi legion m600 mü
logitech'in pil ömrü 250 saat diyo ama 2-3 ay dayanıyomuş legion'unki 200 saat ne kadar dayandığını bilmiyom bu da logitech gibi saatinde fazla dayanır mı bide legionda şarj edilebilme özelliği var sizce hangisini alıyım
konuşuyor musun konuşur musun farkı
ingilizce konuşuyor musun yani genel olarak yaptığın bişey mi anlamı var ingilizceye do u speak english diye çevriliyo
bide ingilizce konuşur musun burda ingilizce konuşmanı istiyorum anlamı var bunu nasıl çevircez geniş zaman diye biliyom ama üsttekiyle nasıl ayırt etcez ozaman
telefon zorla koyu tema uygulatıyo
açık tema seçmiş olmama rağmen telefon zorla karanlık tema uyguluyo tüm uygulamalar karanlık temada çalışıyo bundan nasıl kurtulabilirim
android pie
şöyle olsun böyle olsun ingilizce nasıl deriz
mesela kutu küçük olsun, kırmızılar bot olsun gibi
Google üçkağıtçılığı
google arama geçmişini kapatsanız bile durduk yere açıyo şimdi farkettim kapattıgımdan %100 eminim hatta daha onceki kayıtlara baktım youtube kayıtları var youtube geçmişi açıktı ama google arama kayıtları yok sonradan açılmış
Şifresiz ağ bağlantı sorunu
Açık bi ağ var bağlanıyom onda sıkıntı yok son derece hızlı çekim sıkıntısı yok ama internette bi iki işlem yapınca bida kullandırtmıyo unut yeniden bağlan yapıyom wifi'ı kapatıp açıyom sürekli iphone da böyle bi sorun yok internet var bana yok gözüküyo nasıl çözerim bunu
Grundig televizyon internet sorunu
babam grundig televizyon almış internete baglanması için sürekli her seferinde ayar yapılması gerekiyo internete bağlı ama sürekli yeniden ayarlardan gelip baglanmak gerekiyo sürekli ugrasmaktan bıktım
yardım edin bi kere baglansın bida ugrasmak istemiyom
Monster kasma sorunu
|
youtube'un bazen bozulması
youtube asırı yavas
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 219
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.971 (Bu ay: 171)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware