PUG Cinsi için kısırlaştırma ve geniz eti ameliyatı
Merhaba herkese ,
3 yaşında ki kızımız için kısırlaştırma operasyonu eş zamanlı olarak da nefes problemi için geniz ve ya burun operasyonu düşünüyoruz. Aynı zamanda bir çok veterinerde şiddetle bu operasyonların olunmasını gerektiğini belirtti.
Kızımız bebekken ağır ilaç tedavileri gördüğü için ve küçük bir ırk olduğu için daha önce PUG cinsi köpeklere benzer operasyonları yapmış ve tecrübeli doktor arayışına girdik. İstanbul ve çevresinde tavsiye edebileceğiniz yerler varsa , ek olarak önerilerinizde varsa yorumlara bekliyorum.
iyi günler.
S9+ ve S10+ arama ve gelen çağrı sorunu
merhaba arkadaşlar ,
s9+ ve ailemde s10+ cihaz var. Türk telekom mobil hat kullanıyoruz. Sorunuma gelecek olursak ,
Telefonumda bazen şebeke gitmemesine rağmen arama yapınca çalıyor diyor öyle kalıyor . Başkası da bana arama yapamıyor. Uçak modunu aç kapa yapınca düzeliyor. Bazı önemli aramaları kaçırabiliyorum. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu sorun telefon ile ilgilimi yoksa opretör ile ilgilimi bilemedim.
Öneriniz var mı ?
beinconnect için kullanılacak android box
merhaba arkadaşlar
beinconnect kullanımı için uygun android box önerileriniz nelerdir. çok anlamıyorum.
daha önce hediye gelen 3.nesil apple tv şuan bunu kullanıyorum ancak içinde store yok.
Nabız (kalp atış) Sensörlü Cep Telefonları
Merhaba hayırlı forumlar,
2500 lira bandında nabız sensörlü telefon var mı ? Benim araştırmalarıma göre Samsungun note ve S serilerin de var bu sensör.
Oppo , xiaomi gibi modellerde nabız sensörlü modeller mevcut mu acaba ?
bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
2. KEZ SINIFLANDIRMA YAPILIR MI ?
|
TECHİL EDEBİLİR MİYİM ?
|
Şehir içi ? BENZİN mi ? DİZEL mi ?
|
45.000 araç tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum
|
Xaomi Mi 8 ? LG Q7 Think ?
|
Le Eco nasıl bilirsiniz
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 64
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.343 (Bu ay: 107)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası