![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1412245/13bce228-43b5-491b-a12d-6665e593f3a3.png)
![çavuş](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Merhaba,hic tv box kullanmadım,arastırmama baslarken de oncelikli ihtiyacım android cihaz olması degildi.10 yıl kadar once almıs oldugum fullhd samsung tv nin oynatıcısı yeni nasil videoları oynatmıyor,arada yeni cıkan animasyon filmleri indiririm cocuklar izlesin diye.Tv boxlar usb den flash bellek takılarak veya harici hdd takılarak,fullhd film izleniyor mu,her turlu formatı destekliyor mu?
Arastırmalarım sonucu su cihaza ikna oldum gibi Homatics Box R 4K Plus(4 GB / 32 GB) ikinci sırada Dreamstar Nova var ve ucuncu sırada Mecool KM2 Plus , homatics in 4 gb ram olması ve gigabit internet hızı ilk onceligim haline geldi,tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Homatics Box R 4K Plus Lisanslı Android TV Box Rose Gold (4gb RAM/32GB Depolama) cihazını siparis ettim,konuyu kapatabilirsiniz,tesekkurler...
Merhaba,2-3 ay kadar once tuvaletin camını acıpta havalandırmadan kotu kokular gelmesi uzerıne,camı acmadan ıcerısını nasıl guzel kokulara bogabılırım dıye basladıgım bu yolculukda,kolonya yapımı,cubuklu oda kokusu yapımı,buhurdanlık alıp icinde dogal mum yakayım diye bal mumu alıp,pamuk ipi bulup,dogal mum yapımı,oradan difüzore terfi edip gercek koku kaynagaını bulup,rolonumuzuda evde yapalım deyıp son nokta olarak parfum yapımına kadar gelmıs bulunmaktayım :)
Parfum yapımı dıgerlerı kadar basıt deıl yalnız.Bu asamaları gerceklestırırken bırcok ucucu yag markası denedım,herkes saf satıyor herkes durust ama gel gor kı pıayasanın %95 i saf maf deil,baya markadan urun alıp bol kese harcayıp tukettıgım hatta ıcını bosaltıp attıklarımda oldu,su anda ıkı uc marka var saf yaglar bulabıldıgım,bu konuyuda cozduk sukur,en onemlı kısım saglam hammadeyı bulmak zaten.
İlk mesajdan uzun uzun yazıp insanları yormak istemiyorum,kısaca bu noktaya gelısımı anlattım,bu konularda kaynak bulmak cok zor,bılenlerde paralı egıtım vs seklınde sunuyor.Bizim evde kendımız ıcın yapacagımız parfum ıcın kursa gıdıp paralar vermeyede pek gerek oldunu dusunmuyorum,en azından sımdılık.Eksik kaldıgımız noktalarda bırbırımızı tamamlarsak basarı elde edebılecegımıze de ınanıyorum.Noktalı harflerı pek kullanamıyorum kusura bakmayın,ingilizce bir klavye aldık,boylece ıdare edıyoz ıste.
Parfum konusuna da kısaca degıneyım ve baslangıcı yapmıs olalım,ınsallah ılgı olur konuya.Elimizde yaglar olduktan sonra bir kac sekılde parfum yapılabılıyor.1.katı parfum 2.tasıyıcı yag ve ucucu yagların bırlesımı ıle hacı yagı gıbı surulerek kullanılan parfum 3.ucucu yag ve alkol ıle yapılan parfum.
İlk degınmek istedıgım alkol ıle yapılan,kımısı su katmaya gerek yok derken kımısı katılmalı dıyor,bu konuda sıkıntı cekıyorum,su karısımdan ayrısıyor,manyetık karıstırıcı bıle aldım ama nafıle.Burada devreye emulgatorler gırıyor,onlardanda aldım bır kac cesıt ama doz ve karısımda sıkıntılar cıkıyor,Polisorbat 20,Sıvı Soya Lesitini E322,Toz Soya Lesitini E322 ,Sodyum Stearoil Glutamat SG,Dipropilen Glikol DPG ,bunlar bugun elıme ulastı,garantı olsun dıye baya bı cesıt aldım ama acıkcası bekledıgım gıbı rahat temız bır ıs cıkaramadım.Bu urunlerın hangısı parfumumuze daha uygun,50 ml bır parfumde 10 ml yag 30 alkol 10 ml su kullanmayı dusunurken bu emılgatorlerden kac ml kullanacagız ve formulu bozmamak ıcın suyumu eksıltecegız alkolumu vs vs gibi konuları bolca konusmamız gerekecek.
Altarın en iyi bowlu Roguesi satılık
|
Premiumlu turbobit hesabımdan download yapamıyorum
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 57
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.482 (Bu ay: 345)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)