Merhabalar
Aracım Vectra C2 2006 Comfort
Arabada son zamanlarda hararet dipte oluyor ve bi süre sonra düzeliyor falan. Ben de hararet yapsa fark etmeyecem endişesiyle sanayiye gittim. Başta ilk akla gelen termostat tabii ki. Baktı, termostat sağlam dedi. Sonra radyatördeki su 100 küsür derecelerde çıktı. Suyun sıcaklığından yana bi sorun olmadığını görünce de, müşürü değiştirdik. Ancak sorun çözülmedi. Sonra gittiğim başka bir usta, soketi değiştirdi ve o an hararet göstergesi düzeldi. 90'A geldi. Ancak eve gelene kadar yine bozuldu. Sonraki gün yine gittiğimde arabada yolcu tarafındaki farın altında bir müşür daha olduğunu söyledi. Onu da değiştirdik. Yine düzelmedi. Şimdi termostat, müşür ve soket sağlam. İçerideki su sıcak ancak araba bu veriyi algılamıyor. 1 saat düzeliyor, sonra yine gidiyor. Sorun nerde olabilir, fikir verir misiniz
Silinebilir.
Herkese iyi forumlar. Renalt flash almak istiyorum. Motorunun sorunsuz olması ve kaportasının diri olması tercihim. Sahibinden'deki fahiş fiyatlar can sıkıcı, foruma bakayım dedim. Makul fiyatlar isteyen flash sahipleri dm atabilir. Hayırlı alışverişler
Silinsin
|
Foruma bi süre ara..
|
|
|
|
DENEMELERDEN OGRENDIKLERIMIZ
|
SİLİNEBİLİR, BECEREMEDİM.
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 498
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 5.860 (Bu ay: 89)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 296 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar