Stres yönetimi
|
Su Orucu Tecrübesi Olan Bakabilir Mi?
Uzun zamandır şu su orucunu araştırıyorum. Aranızda deneyip, fayda sağlayan var mı? Ben kilo vermek için uygulamayacağım, kalp çarpıntım oluyor ara ara sebebini bir türlü bulamadılar, kalp çarpıntılarına falan iyi geliyormuş uzun zamandır araştırıyorum. Artık deneyeyim dedim, bir zararı olabilir mi? İnternette çok ciddi hastalıklarına çare bulanlar varmış gördüğüm kadarıyla bu su orucuyla. Pek çok çalışma var su orucunun faydaları üzerine hatta Japon bir bilim adamı Yoshinori Ohsumi, bu alanda nobel kazanmış. Yani açıkcası kaş yaparken göz çıkarmak istemem. Sağlığa bir zararı olabilir mi? Deneyen memenun kalan kalmayan bilgilendirebilir mi beni?
Güncelleme:
Beyler bu arada dün konuyu açtığımda sabah kahvaltısı ile duruyordum. 24+2 saat geçti. Şuan sadece su ile duruyorum. Şuan bir sıkıntı yok bakalım olmazsa 48 saatte tamamlamak hedefim. Akşam çay içtim bu sabah da 2 bardak çay içtim tabi düzenli su içmeye devam ediyorum. Nefesim açıldı sanki nefes almada sıkıntı yaşamıyordum ama sanki dolu dolu alıyor gibiyim. Çayı tansiyonum düşmesin diye içiyorum.
|
Bu vakum makinesinin adı ne deli olcammmm
dostlar bir fen deneyi için şu videodaki vakum makinesi lazım. Birebir böyle olmalı cam çerçeve vs. İnternetten araştırıyorum meyveleri taze tutmak için kullanılan vakum makineleri ya da sanayi tipi devasa makineler çıkıyor. Tam olarak bu gerekli bana yardım etse etse Dh ailesi eder dedim cidden çok aradım biriniz şunun adını nereden satın alabileceğimi falan yazsın cidden gerekli.
Baş parmak titremesi
|
BEDELLİ YAPANLAR BİR BAKABİLİR Mİ TELEFON
|
Bedelli Safranbolu'ya Çıkan Yok Mu?
|
UL^N HAPŞURURKEN AĞZINI KAPA
|
Tam Bir Doğa Aşığı Bu Adam Süper!
|
Bedelli Askerlik Yapacaklar Bir Bakabilir Mi?
|
ismim osman soyadım colak kısaca osmanco :) |
ben buyum |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 677
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 15.535 (Bu ay: 361)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 41 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic