20k ya aldığım sisteme neler eklemeli
Şu sistemi aldım
Şu sistemi dual Ram yaparsam çok fark eder mi?
Soğutucusu yeterli gelir mi?
550w psu yeter mi?
Torakal disk hernisi (sırt fıtığı) hakkında
Arkadaşlar aranızda bu hastalığı olan tanıdığınız, arkadaşınız vs var mı bilgi almak istiyorum.
Bel ve boyun fıtığına oranla çok nadir oluşan bir problem olduğu için bilgi alacak arkadaş bulmak zor oluyor.
Win10 masaüstü bluethooth problemi
Arkadaşlar win10 lu pc için bt dongle kullanıyordum, bozuldu ve arkadaşın kullanmadığı adaptörünü bana verdi.
Problem şurda, bt hoparlör telefon vs hepsini görüp bağlanıyor ama klavyemi görmüyor cihaz. Klavyeyi laptopta denedim görüyor sıkıntısız.
Klavye logitech mx keys mini.
Dongle bozuk desem diğerlerini görüyor ?
Hangi tahliye yoluyla en hızlı sonucu alırım ?
3 yıllık kiracımıza yıllık zamlarını hep tüfeye göre ve son olarak %25 sınırlamasına uyarak yaptık, şuan piyasanın 1/5 fiyatında. Arayolu bulalım biz de gayrimenkulden geçiniyoruz dedik 2/5 teklif ettik ama kabul etmedi kiracımız.
Ben seneye evleneceğim ve konut babamın, kendime yeni ev almak için evi satacağız (zammı kabul etse satmayacaktık)ama kiracımız evi emlakçılara ve alıcılara göstermeyecektir eminim, diğer yandan alıcılar içinde kiracısı olan evleri davalarla uğraşmamak için almıyorlar zaten.
2 farklı avukatla görüştüm, ilki yaklaşık 1 sene sürer derken diğeri 2 seneye yakın sürer + kiracı karşı dava açar uzar gider dedi.
Evi alıcılara göstermemesi sebebiyle dava açmak mı yoksa oğlum oturacak diyip dava açmak mı daha hızlı sonuç verir ?
ön usb paneli yandı
Arkadaşlar akşam yeni bir kasa topladım.Kasanın ön usb paneline flashbelleği taktım, windows kurulumunu yaptım ve kurulum bitip pc açılınca bellek ve ön panel yandı. Bunun sebebi ne olabilir ? en başta yanlış bağlantı yaptığımı varsayarsam windowsu kurmadan ilk taktığımda yanması gerekmez miydi ?
silinebilir
arkadaşlar bi sistem topladım kör topal takmaya çalışıyorum. anakartım a520m-a pro. Kasa fanlarının 4 pinli kablosunu sys_fan yazan sokete mi takacağım ?
apu sistem tavsiyesi
merhaba arkadaşlar , linkteki sistemi sipariş geçmeden önce konu açmak istedim, max bütçem 8k, sadece lol oynamak için alacağım bir sistem. Daha iyi bir apu öneriniz var mı veya şunları değiş diyebileceğiniz parçalar ?
Rami 3600mhz alıp fazla para vermeyin 3200mhz alın sonra overclock yapın diyenleri okudum. Ben yapabilir miyim bu sisteme ?
15 max 16k bütçeyle sistem
arkadaşlar sadece kasa için max bütçem bu. Hemen bugün- yarın indirim beklemeden alabileceğim en mantıklı hazır sistem önerilerinizi alabilir miyim ?
Merhaba arkadaşlar, eski bir 2.4g vdsl modemimi şu problemlerden dolayı değiştirmek istedim
1) Oyun oynarken wifiye bağlanan diğer cihazlar pinge sebep oluyordu
2)Wifi çekim gücü çok azdı
3)Wifi hızı çok düşüktü.
Kablolu bağlantıda hızımdan memnundum. 30 mbps alıyordum.
Ping problemi için dual band almalıyım diye düşündüm. Wifi çekim alanı artması için en az 5dbi antenlere sahip olmalıydı.
Asus dsl ac-51 modemini aldım.
5G performansından memnunum, hızım arttı. Ping problemini henüz deneyimleyemedim, ev ahalisini 2.4 bandına çekip denemeliyim.
Problem şurada, 2.4g çekim alanı ve hızı yine vasat. 7-8 mb alıyorum. Bir odada halen çekmiyor. Köşkte falan da oturmuyoruz, 100m2 civarı 3+1 ev.
Bu modemin çok fazla ayarı varmış, ne çözüm üretebilirim ? Modemi değişmeli miyim ?
Win10 2.ekran problemi..
Arkadaşlar laptobuma temiz kurulum yaptım , sıkıntısız çalışan monitörümden görüntü alamamaya başladım.
Kablo vs herşey çalışıyor. win+p ile yinele veya uzat deniyorum olmuyor. Bilgisayar monitörü görüyor ama monitörüm siyah ekran kalıyor.
Çıldırmama ramak kaldı, var mı daha önce bu problemle karşılaşan ?
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 755
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 15.609 (Bu ay: 293)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 112 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar